hamileyken göğsünden süt gelen var mı

pelinsuat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
52
0
86
37
Samsun
merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim ve göğüslerimden süt geliyor bu durum hakkında bilgisi olan var mı
kafamçokkarıştı

biraz erken diyebilirim benim 7.ayda başlamıştı. ama kesinlikle sıkma çünkü hormonlarla ilgili olduğu için doğum eylemini başlatma riski var.

ben bunun normal olduğunu okumuştum canım.tekaşlanıcak bırşey yok bence..

gayet normal benım ıkl oğlumda 4 aylık hamıle ıken gelmıştı ıkıncı oğlum 6 hamıle ıken geldı gayet normal endışeelenme canım

evet canım çok normal birşey sıkma ama kesinlikle.hatta o sütle cinsiyeti bile değerlendiriyor çevremdeki arkadaşlarım.suyun içine damlatıyorlar dağılırsa kız dağılmazsa erkek oluyormuş.kesinlikle sıkarak dışarı akıtma.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

benden de gelmişti 6 aylıkken başlamıştı yemek yerken göğsüm masaya çarp sa süt akıyodu tişort süt oluyodu normal yani telaş yapmana gerek yok cnm ama arkadaşların dediği gibi kendin sakına sıkma

ablamdada 8 aylık hamileyken akmıştı süt dr unu aradı ama normal olduğunu öğrendi korkacak bişi yok yani cnm allah kolay doğum göstersin inşaallah sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına al

merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim ve göğüslerimden süt geliyor bu durum hakkında bilgisi olan var mı
kafamçokkarıştı

bende 21 haftalık hamıleyım, hatta bugun aklımdan gecıyordu bazı yerde okumustum hamıleyken goöğsünden süt gelen, benden gelır mı acaba dıyordum.. cok sasırdım 21 hafta cok erken degılmı sut gelmesı ıcın... CADIARZU

a.s.
kafamçokkarıştı

a.s.çok normal benim hamile kalınca sütüm gelir hemen tahlile gerek yok sebebi ise süt hormonları fazla gelişmiş el bile degmiycen devamı gelmesin diye dogumdan sonra bir sütüm oldu anlatamam ogluma tosun paşa diyorlardı

benimde geliyo.bende 6 ayımı bitirmek üzereyim nerdeyse.ama sıkınca geliyo.sarı su gibi.sıkmak zaralıymış dediler.bende artık dokunmuyorum..erken doğuma sebep olabiliyomuş galiba.ne olur ne olmaz sıkmıyoyorum

Merhaba arkadaşlar bende 26 haftamı bitirdim 26 haftada başladı benimde ama süt gibi deil biraz sarı bu normal mi...

merhaba ben henuz 13 haftalik hamileyim ama surekli okuyorum cok normalmis ama arkadaslarin dedigi gibi sakin sikma.

Kızlar selam;

Bende 22.haftamı bitiriyorum.Benimde cumartesi sabahı sol tarafıma kolumun üstüne yatmıştım.Göğsüm sıkıştı heralde..Kolumun üstünde akan bişey hissettim.Sarı su gibiydi.Ürktüm bide bu ne iltihap gibi diye, sarı suydu ama. Sonra heralde sütüm geliyo dedim.Ayy kızlar bunun bi zararı var mısır, şimdi gelmesinin? erken kesilmez mi yani?
Bide bi dahaki aylarda daha çok mu gelecek durp dururken? O zaman göğüs için ped falan almak lazım...
Kolay gele..

Ben 19haftalık hamileym benden de su gibi geldi şeffaf .. korktum simdi yazdiklarinizi okuyunca ya merak edip sıktım bir iki defa bir şey olmaz demi ...:-(hem rengi degisecek mi bende kis var bir şey olur mu sizce ?

benim gelmedi hic :)
sudyen takiyorum acaba o yuzden mi hissetmiyorum gelsede

Back
X