Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile iken genital bölgeyi nasıl temizliyorsunuz kızlar ben artık göremiyorum. şimdiye kadar ağda yaptırmadım hep jilet kullandım ama artık çok zor oluyor. siz ne yapıyorsunuz???
ahh canımmm al bendende okadar.başkasına açıpta ağda yaptırmaya utandığım için hep jilet yaptım ama son aylarda çok zorlandım.hani şu ayaklı aynalar varya onlardan kullan biraz yardımı oluyor.
off bende cok zorlanıyorum onceden epilasyonun cımbızlı baslıgını kullandım ama cok canım acıdıgı ıcın hamılelıgımde epilasyonun jılet baslıgını kullanıyorum valla cok rahat oluyo heleki bu aylarda 8,5 aylık olucam yakında:) tenını kesme gıbı bı problem olmuyo tavsıye ederım bı ayna koyun karsınıza ben kımseden bu konuda yardım alamam cok utanırım esımden bıle
kızlar sakın tüy dökücü falan kullanmayın heleki son aylarda baştada kullanmayın kimyasal maddeler var ve tehlikelii yapmayın lütfen eşinizden niye utanıyosunuz arkadaşlarr valla doğumdan önceki gün tertemiz içim rahat rahat gittim.bence eşinize güvenin.sizi ondan ii kimse tanıyamaz ben 30 kiilo aldım her yerim şişti alerjilerim çıktı 1 ay gece uyumadım hep eşim krem yaptı sabahın körlerinde.onlardan yardım alın bebiş doğunca pek bi işten anlamıyolar ancak ele avuca gelince sevmeye başlıyolar :)