• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken düğünde tercih edilebilecek elbise

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim cok zayıf hamile kaldım 52 ile şuan 58 im iç karnım sanırım daha büyük bu yüzden pek fazla karnımda cıkmadı 1 ay sonra görümcemin düğünü var kına gecesi bayanlar arasında ve ben şık birşeyler almak şıkır şıkır olmak istiyorum eşim hamileyken nasıl giyeceksin normal birseyler al abiye alma dedi ama ben heveslendim bir kere belki fikir vermek isteyen vardır ne tarz birsey tercih etmeliyim (aslında ben paletli uzun bel kısımları dekolteli bi elbise begendim doğumdan sonrada daraltırım dedim ama abes kacar mı sizce)

Gobek son iki ay cikio zaten :) ben olsam bol boydan elbise tercih ederim..ya da pantolon tunik tarzi

Karın son 3 ay çıkıyor zaten
İstediğiniz gibi giyebilirsiniz bir deneyin bakın en çok ne yakisirsa

yani tercih etmek istediğiniz elbise 7 aylıkken çok komik durur yanlış anlamayın. ben de az kilo almıştım ama artık 7 aylıkken göbek burdayım diyordu.
bence belden bolalan uçuş uçuş bir şey olabilir. sonrada giyilir

Bende güzel şık bir tulumamı yöneldem acaba hamilelik psikolojisi sanırım eşim elbise giymemi istemiyor çirkin olmamı istiyor gibi hissediyorum
Tulumda guzel duruyo bazilarinda..guzel olunca nolcakki? Hem hamile olmk cok guzel neden mahrum kalasin isteklerinden?

yani tercih etmek istediğiniz elbise 7 aylıkken çok komik durur yanlış anlamayın. ben de az kilo almıştım ama artık 7 aylıkken göbek burdayım diyordu.
bence belden bolalan uçuş uçuş bir şey olabilir. sonrada giyilir
Eşimde öyle dedi haklı olabilirsiniz cok tesekkürler dediğiniz tarzda da deniyim bakalım bir aya göbüş cok cıkmazsa

Öbür ay bir deniyim olmadı düğüne 1 hafta kala alıyım elbiseyi balık tarzıya eşim olmaz hamile kadın balık elbise mi giyer diyor❤️
Peki esine gore hamile kadin ne giyermis?

Cok onceden alma bence elbiseyi her hafta farkli oluyosun gebelikte.. ben olsam dugunden 2 gun once alirim

Balık tarzı olmaz tabii ayol,fındık yutmuş solucan gibi olursunuz :confused:

Şöyle çok şık dar bir pantolon,üstüne de bol,kaliteli bir kumaştan salaş uçuş uçuş bişey işte o şey neyse, öyle bişey giyebilirsiniz.
:KK25:

Bende güzel şık bir tulumamı yöneldem acaba hamilelik psikolojisi sanırım eşim elbise giymemi istemiyor çirkin olmamı istiyor gibi hissediyorum

Belki de nazardan korkuyordur :kahve: Bence güzel bir abiye tercih edebilirsiniz. Ama sizi sıkmayan birtane olsun. Bu ara Rabbim tamamina erdirsin. Sag selim kucaginiza gelsin bebeginiz:emir_bebek:

Göbeğinizi sıkmayacak bir şey olduktan sonra bence her şeyi giyebilirsiniz. Bütün hamile kıyafetleri babaanne kıyafeti gibi o yüzden ben de normal kıyafet giyiyorum. Çünkü istediğim tarz hiç bulamadım koca İstanbul’da.

626508282_natalie-portman-zoom-abe61f07-9c39-417a-9084-9e7d4002c30d.jpg

Ben böyle bir şey önerecektim ama eşiniz direkt elbiseye karşıymış sanırım buna komple karşı olur herhalde ehehe. Ama çok şirin değil mi :) Tabi siz beyaz değil de siyahını giyseniz çok tatlış olurdunuz bence.

Cok tesekkür ederim kızlar dediğiniz gibi iki gün kala alıyım elbiseyi göbüş olmadıgı içşn sanırım göbüşümün cıkmasını istiyorum hamile oldugum belli olsun istiyorum aman zor valla bu hamilelikte hormonları kontrol duygu kontrolu bir anım bir anımı tutmaz oldu aslında su elbiseyi istiyordum ama internet olunca güvenemedim

Eklentiler

• 40E94333-9C41-444F-B6CC-422AACA599DC.webp
    40E94333-9C41-444F-B6CC-422AACA599DC.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 221
Belki de nazardan korkuyordur :kahve: Bence güzel bir abiye tercih edebilirsiniz. Ama sizi sıkmayan birtane olsun. Bu ara Rabbim tamamina erdirsin. Sag selim kucaginiza gelsin bebeginiz:emir_bebek:
Dün sevgililer günü diye beraber boydan resmimizi paylastım kızımızıda acıklamıs oldum herkes yorumlarda iyi dileklerde bulunmus hamilelik yakısmıs cok sevindik vs eşim başladı kızımıza nazar değecek niye koyuyorsun demeye hamilelik psikolojisi onu daha cok etkiledi sanırım

Back
X