• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken diş teli

Yagmur8991

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
4.935
4.445
133
Merhabalar ben dis teli taktirmayi dusunuyorum ust dislerime. Ama hamile kalmayi istiyorum deniyoruz sürekli. Hamile kalirsam ve disimde de tel olursa bebeğe zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar ben dis teli taktirmayi dusunuyorum ust dislerime. Ama hamile kalmayi istiyorum deniyoruz sürekli. Hamile kalirsam ve disimde de tel olursa bebeğe zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.
Hiç biley olmaz cnm merak etme ben nişanlıykende telliydim düğnümdede telliydim hamileydim telliydim doğum yaptım sezeyanla yine telliydim :)bi zararı yok ama ilk taktırdında ağrın oluyo alışma falan ağrı kesici kullanman gerekicek cekilmesi olan dişlerin varsa çekilecek dolgu olması gereken diş varsa dolgu olucak bunlarda ilaçla olan şeyler oyüzden taktırcaksan hamile kalmadan taktır sonra 2 ay yada 3ay sonra denersin hamile kalmaya cnm yada doktorla konuş dişlerini muayene ettikten sonra öyle karar verirsiniz.

Sagolun çok yardımcı oldunuz :KK36: muayeneyene olayım bakalım doktor ne diycek ona gore karar veriyim canm

Back