- 22 Ocak 2025
- 80
- 29
- 3
- 26
- Konu Sahibi mavigeceler53
84.9 ilk ölçümde, ikinci Pazartesi bakalım inşallah iyi yükselirKaç acaba beta hcg niz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
84.9 ilk ölçümde, ikinci Pazartesi bakalım inşallah iyi yükselirKaç acaba beta hcg niz
Yaa sanırım işi bırakmalıyım. Mağazacıyım çünkü rafa uzandım az önce çok keskin bi ağrı girdi ödüm koptu. Gerçekten sanırım dikkatli olmak lazımEvet normal canım benimde unutup hızlı oturup kalkınca oluyor sızlıyor baya dikkatli olmak lazım
Canım nasıl oluyor en öyle anlamıyorum ben e nabızdan bakıyorum ondan84.9 ilk ölçümde, ikinci Pazartesi bakalım inşallah iyi yükselir
Ben de e nabızdan bakıyorum. İlk tahlil sonucum 84.9 du ikincisini pazartesi yaptırıcam demek istedim :)Canım nasıl oluyor en öyle anlamıyorum ben e nabızdan bakıyorum ondan
Maşallah çok güzel artmışAnladım canım benim e nabız farklı çıkıyor ondan anlamadım benim ilk ve ikinci değer canım
Amiiiin. Bizim için her şeyin iyisini düşünen Rabbimiz bebeklerimiz için de en iyisini bilir Kontrolden sonra bana da haber verin güzel haberleriniziÇok teşekkür ederim canın çok stresliyim beta güzel kese güzel oluşmuş rahim kalın daha bebek görünmedi Salı kontrole gideceğim Allah ben ve benim gibi herkesin gönlünü rahat ettirsin olmayanlara en tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Olur canım sende haber verirsin hayırlısıylaAmiiiin. Bizim için her şeyin iyisini düşünen Rabbimiz bebeklerimiz için de en iyisini bilir Kontrolden sonra bana da haber verin güzel haberlerinizi