- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
1.60 falan boyum 51 kilo ile hamile kaldım 56 kilo ile doğuma girdim 5kilo aldım oda bebeğin ağırlığı vs. Hiç iştahım yoktu hiç biyerim şişmedi hamile kıyafeti bile almadım karnında yoktu incecik girdim doğuma ameliyattan sonrada 1 hafta sonra 51.500 e düştüm.sezeryan olmama rağmen göbekde gitti Ama 2 ay sonra inanılmaz bi iştah artışı oldu yıllardır 49.50 kilo olan yesemde kilo almayan az yiyen ben gitti hamilelikte bile iştahsızdım emzirirken neden böyle oluyor duyardım garip gelirdi öle çok bi kilo almadım ama doğuma girdiğim kilodayım 7ay geçti doğum yapalı 55.500 oldum direk göbekten aldığım için katlanan bi göbek hoşuma gitmiyor ama kendime durda demiyorum aşırı yemesemde tatlı abur cubur vs. Eskiden açlıktan Ölsem gece kalkıp yemeyen ben eskiden erken yatardım ama şimdi bebeğim uyuşmuyor gece 12. 1 anca yatıyorum ve çabuk acıkıyorum eskisi gibi değil sanki midem hemen boşalıyor az önce bile Nutella ile bisküvi yedim yediklerime dikkat etsem sütüm azalır diye korkuyorum ama dahada fazla almak istemiyorum yaşamak için yiyen ben gitti yemek yemekten keyif alan ben geldi :) resmen ben incecik olayım yine ya 9 yasında kızımı gören anne olduğuma inanmıyordu yasımda 26 küçük gösteriyorum 3.5 kiloyu takmıyorum ama hiç anlamadan ilerlemekten korkuyorum ya