hamileyken dayak

Icimden esine küfür edesim geldi!!!!!! hicbirseY diyemiyorum yazmaya baslasam agzimdan yanlis cümleler cikcak

O zaman bana bunu bunu yapıyorlar deyin, bana dayak attı bu halimle deyin.
Yine mi kimseyi göndermeyecekler?
Birini göndermesinler siz gidin.
Gecende ayni olay oldgunda ailemin haberi oldgu attgi dayaklari herseyi anlattim ve annem bana kalkip severek evlendigim için sen birsey oldgunda babanin yuzune bakamazsin yani kavga ettgnde kapimiza gelme demek istedi ben gebersemde onlara birsey demem artik

Yengesi doldurmusdr gidip gelmiyosunuz vs diye.. inan bi gun once okdr iyiydikki gittik bebegimize birseyler aldık gezdik tozduk diger gün katliamdı
sizin yanınızda olması lazım neden onları tutuyor en yakını sizsiniz ayrıca yanınızda kimse olmadığı onun için bi avantaj olmuş kendi tarafı kalabalık galiba..size atılmış dayak şahsen benim zorumuza gitti Allahindan bulsun böyle insanlara adam bile denmez .. neolursa olsun bunu yapmamaliydi..dava bile açabilirsiniz sırf bu yüzden...

Meraba arkadaşlar gerçekten ne yapacagmı bilmedgim için sizlerle paylaşıyorum... 34 haftalık hamileyim dün esimle feci sekilde kavga ettik dun sabah abisiyle yengesinin yanına gtti doldurmuslar sanırim onu ben onlarla konuşmuyorum. Neyse geldi eve markete gittik adam resmen degismis markette etmedgni birakmadi onu alma bunu alma lagzm oldugu icin alıyorum bende neyse eve geldik sana ne oldu dedim ya orda sana birsey mi dediler zorun ne benle dedim oda ayaga kalkdi bak sabrediyorum vurucam sana bana cocuk dogurucaksin diye hayatmi mahvedemezsin kufirler vs vs. Neyse sinir krizi gecirdim ben oda bagardi yeter kufrler etti sancim basladi bu sefer bagarmaya baslafim ama hic umrunda bile degildi assa komsumu aradım ambulans cagar diye ustumu giydum gidiyordum bir tokat atti bana geber dedi daha fena oldum cektim ciktim kapiyi alt komauya indim msj atmis ben gidiyorum istla anahtar ayakkabnin icinde diye sonra yukariya ciktim esyalarni topluya bana kufur ediyo... nasil bi vicdanin var senin pislik dedim bana yasatmadgn kalmadi bir tokat daha beynim durdu o an hamile olmasam evde katliam cikacak.. anahtari kitledm aldm. Sabahta o uyutken gittim evden kafami dinlemeye evi goren biywre sonra o ciktiktan sonra gittim eve onu terkettgmi dusunup 5 kere aradi acmadim hicbirini o eve gelincede kapiyi acmamayi dusunuyorum daraldim :KK43: akıl verin nolur uzunnoldu kusura bakmayın

Allah belasını versin ş..z

Gecende ayni olay oldgunda ailemin haberi oldgu attgi dayaklari herseyi anlattim ve annem bana kalkip severek evlendigim için sen birsey oldgunda babanin yuzune bakamazsin yani kavga ettgnde kapimiza gelme demek istedi ben gebersemde onlara birsey demem artik

bu şiddet olayı devamlı yani?
ne işle meşgulsün?

kapıyı açmamak gibi birşey yaparsan daha da sinirlenir.
başka boyutlara varmasın olay, o konuşsun dursun senin onu daha da sinirlendirme.
Allah korusun kötü sonuçlar daha da canınızı yakar
Bu sefer kapiyi açarsamda hicbirsey olmamis gibi yaptıklarını yanina kar kalicak bu seferde aynı ortamda duramiycam onunls

Yengesi doldurmusdr gidip gelmiyosunuz vs diye.. inan bi gun once okdr iyiydikki gittik bebegimize birseyler aldık gezdik tozduk diger gün katliamdı

Şu yengeler bazen sapık mı diye düşünmüyor değilim. Kocanın erkek kardeşi sürekli size gidip gelse nolur gelmese nolur. Sizi sevseler zaten böyle yapmazlardı. Sevmediğin bir gelinin evine gelsen nolur gelmesen nolur. İnsanlar hiç normal değil. Kocanız en başta normal değil zaten.

Anne babanızın duyarsızlığına ne demeli.Hamileliğinde 4 kez dayak yemişsin birinde darp raporu alsaydın bari.Eşinizde biliyor sanırım ailenizin sahip çıkmadığını öyle değil mi?

offf çok üzüldüm. Eşin normalde nasıl biridir peki ?
yani sürekli dövüyor mu seni ?
Dengesiz bir ruh hali var bir gun iyi diger gun taniyamiyorum resmen.. sinir hastası benimde piskolojimi bozdu doktora gitse keske bi ilac verse doktor

aile doldursun doldurmasın bune celal bu ne şiddet

hamilesiniz bu kadar sinir küfür saygısızlık.bu adamla nasıl ömür gecicek

aileniz olup biteni biliyor mu açıp söyleyin böyle böyle oldu diye siz gidemezseniz de biri gelsin yanınıza annen kardeşin vb...

bide kapı kilitli iyiden sinirlenip konu komşu herkesi de ayağa kaldırmayın da hiçmi akraba arkadaş bir şey yok bir kaç gün sığının

yada eşinizin ailezi hepsiyle mi küssünüz?

Anne babanızın duyarsızlığına ne demeli.Hamileliğinde 4 kez dayak yemişsin birinde darp raporu alsaydın bari.Eşinizde biliyor sanırım ailenizin sahip çıkmadığını öyle değil mi?
Evet biliyor.. ondan faydalaniyor zaten :KK43:

Daha önceki dayak olayı demişsiniz demek bu ilk değil yani sonda olmayacaktır calisiyormysunuz bi geliriniz varmı çünkü bu adamla evli kalmamalisiniz bence bide eşinizin ailesiyle konustunuzmu oğullarının sizi dövdügunden haberleri varmı ayrica ailenizin yanına gitseniz sizi şu hamile halinizle kapı önünde bırakacak değiller ya elbet babanız yumusar

Şu yengeler bazen sapık mı diye düşünmüyor değilim. Kocanın erkek kardeşi sürekli size gidip gelse nolur gelmese nolur. Sizi sevseler zaten böyle yapmazlardı. Sevmediğin bir gelinin evine gelsen nolur gelmesen nolur. İnsanlar hiç normal değil. Kocanız en başta normal değil zaten.

elti dediklerinden işte.üzerlerine kuma gittik sanki o biçim insanın aklına da garip şeyler geliyor

aile doldursun doldurmasın bune celal bu ne şiddet

hamilesiniz bu kadar sinir küfür saygısızlık.bu adamla nasıl ömür gecicek

aileniz olup biteni biliyor mu açıp söyleyin böyle böyle oldu diye siz gidemezseniz de biri gelsin yanınıza annen kardeşin vb...

bide kapı kilitli iyiden sinirlenip konu komşu herkesi de ayağa kaldırmayın da hiçmi akraba arkadaş bir şey yok bir kaç gün sığının

yada eşinizin ailezi hepsiyle mi küssünüz?
Bulundugmuz yerde esimin sadece abisi var benim kimsem yok.. aile konusuna gelince oncedende boyle birsey oldu haberleri var ama degisen birsey yok annem severek evlendgim icin bi kavgan vs. Oldgunda bize soyleme dedi

Daha önceki dayak olayı demişsiniz demek bu ilk değil yani sonda olmayacaktır calisiyormysunuz bi geliriniz varmı çünkü bu adamla evli kalmamalisiniz bence bide eşinizin ailesiyle konustunuzmu oğullarının sizi dövdügunden haberleri varmı ayrica ailenizin yanına gitseniz sizi şu hamile halinizle kapı önünde bırakacak değiller ya elbet babanız yumusar
Yokkk arkadasimmm inankii allh sahidim okadar çaresizimki ben istermiyim bu çileyi çekmek... ama gidemem neler soyledi ailem bana esimle ufak bi tartismamiz oldu diye

X