hamileyken cinsel istek ağrısı

zatenkirilmisbirkediyim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
665
899
3 kere bebegimi kaybettim ama düşükten degil başka sebeplerden dolayı şuan doktor neolur ne olmaz ilişkiyi 12 haftaya kdr yasakladı fakat sürekli canım çekiyor canım çektikce kasıklarım ağrıyor bu durumla karşılaşan oldu mu? normal mi yoksa brn mi anormalim

Canınızın istemesi normal fakat daha önce canı cinsellik istediği için kasıkları ağrıyan bir kadın duymadım Fizyolojik olarak erkeklerden farklıyız; erkekler sürekli olarak hormon salgılar ve belli bir süre boyunca boşalmazlarsa bu ağrıya neden olur. Ancak kadınlarda cinsel istek hormon salınımından kaynaklanmaz (yumurtlama, regli dönemi vs hariç) biz ilişki esnasında yüksek miktarda hormon salgılamaya başlarız ve bu nedenle de kadınlarda haz ve orgazm erkeklerden daha geç gerçekleşir.
Sorunuza gelecek olursak hamileliğin başında kasık ağrısı yaşanabilir, bu normal bir şey, cinsellikle alakası yok

teşekkürler yorumunuz için deminden beri agriyor

Ben de yasadim bunu. Ilk gebeligimde cinselligi yasayabiliyordum sorun yoktu ama simdiki gebeligimde iliskide kqnamam oldu sonra doktor riskli diye iliskiyi yasakladi.Artik korkuyorum kendim bile b.salmaya. Kanama olursa diye ama bazen hormoar sebebiyle istek oluyo o istek olumca kasiklarimda baski agri olabiliyo belki o enerji disari atilmqdigi icindir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…