Bizde amerikaya kan göndermiştik sonucunu bekliyoruz hala...
Mutlaka bir sebebi olmalı 3 taneside şanssızlık olamaz herhalde cnm çok zor inş bir daha yaşamazsın...
Mutlaka bir sebebi olmalı 3 taneside şanssızlık olamaz herhalde cnm çok zor inş bir daha yaşamazsın...
Testi gentan diye bir genetik tani merkezinde yaptirdk 840 dolar olmasi lazim.ensede ve vucutta odem vardi.2 li test icin gittigimizde ultrasonda gordk yani 12.haftada ve hic 2 li test yapmadilar.sonucumuz bugun geldi trizomi 18 mis
14.haftadada kalbi durdu
Testi gentan diye bir genetik tani merkezinde yaptirdk 840 dolar olmasi lazim.ensede ve vucutta odem vardi.2 li test icin gittigimizde ultrasonda gordk yani 12.haftada ve hic 2 li test yapmadilar.sonucumuz bugun geldi trizomi 18 mis
14.haftadada kalbi durdu
geçmiş olsun tekrar canim
Amniyosentez neden yapmadilar ondada trizomi18 cikardi. Sanirim sonucun cikmasi iyi tekrarlamaz. Bende genetik testler normal cikiyor. Amniosentez vs vs butun hersey normal ama cocuklarim hidrops oluyor. Sanırım artik pes edecegim
Amniyosentez neden yapmadilar ondada trizomi18 cikardi. Sanirim sonucun cikmasi iyi tekrarlamaz. Bende genetik testler normal cikiyor. Amniosentez vs vs butun hersey normal ama cocuklarim hidrops oluyor. Sanırım artik pes edecegim
Amniyosentez için biraz daha büyümesi gerekiyordu biz beklemek istemedik.Allah umut kesilmez cnm benim ins sende hayirlisiyla sağlıkla bebeklerini kucagına alırsın. Rabim isteyen herkese ve bizede nasip etsin ins
Merhaba canım bende senin gibi ilk üç bebeğimi 16,13 ve 15. Su toplama nedeni ile kaybettim. Almanya’da yaşıyorum yapılmayan araltırma kalmadı. Sonuç hiçbirsey ve neden bulunanadı. 1. Bebeği doğurup otopsi bile yaptırdım. Ama şükür 4. Hamileliğim olumlu geçti. Şimdi 2 yaşında. Tekrar bir bebek denedik ama aynı sorundan onun da 15. Haftada kalbi durdu. Tüm organlar su topluyor. Görümcem de burada uzman kadın doktoru tek dediği güçlü ol ve dene mutlaka tutacak. Çok zor bir süreç biliyorum ama güçlü olmak şart. Allah tüm isteyene nasip etsin, kucağimizi boş burakmasın.
Merhaba benim de ilk bebegim sagliklu dunyaya geldi ikinci gebeligimde hidrops fetalis vikti odem sivi artisi ense kalinligi faln 20 hftamda sonra olu dogum yaptm sonra %25tekrarlama olabilir dedi yada olmaya bilir dedi sonra ikiz gebelige hamileydim biri saglikliydi digeri hidrops tu doktorlar ya sonlandiracagiz dedi yada doguma kadar kalcak dedi bende doguma kadar bekledim allahima sukurler olsun ki birini kucagima aldim sonra bi sure sonra genetik bolumu randevu alip nedenleri arastrdik sonuclarimiz temiz cikti doktrlar tekrarlayada bilir tekrarlamayada bilr diyo herangi bi tedavisi yok deniliyo tekarlar mi acaba
arkadaşlar 23 haftalık hamileyken bebeğimde hidrops teşhisi konuldu normal doğum yaptırılıp bebeği kaybettim.(bir hafta oldu)bu şekilde yaşayanlar var mı?2.hamilelikte tekrarlama olasılığı nedir? vee 2.ye hamile kalmadan önce hangi tedavileri görmeliyim hangi doktorları önerirsiniz(lütfen yardımmmm
arkadaşlar 23 haftalık hamileyken bebeğimde hidrops teşhisi konuldu normal doğum yaptırılıp bebeği kaybettim.(bir hafta oldu)bu şekilde yaşayanlar var mı?2.hamilelikte tekrarlama olasılığı nedir? vee 2.ye hamile kalmadan önce hangi tedavileri görmeliyim hangi doktorları önerirsiniz(lütfen yardımmmm
Oncelike geçmiş olsun benimde ilk bebegim saglikli dunyaya geldi ikinci gebelikte hidrops fetalis cikmisti ama ucuncu gebelikte ikizlerim oldu biri hidrops fetalis digeri saglikli dünyaya geldi sonra genetik testleri yaptrdim temiz cikti tekrarlarmi gene bilmiyorum sizin sebebi neydi suanda çocuğuz varmi
[/QUOTE