• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bebeğinde hidrops olup bebeğini kaybedenler:(

tb1987

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
20
18
18
38
arkadaşlar 23 haftalık hamileyken bebeğimde hidrops teşhisi konuldu normal doğum yaptırılıp bebeği kaybettim.(bir hafta oldu)bu şekilde yaşayanlar var mı?2.hamilelikte tekrarlama olasılığı nedir? vee 2.ye hamile kalmadan önce hangi tedavileri görmeliyim hangi doktorları önerirsiniz(lütfen yardımmmm

bende 19 haftalık hamileyim hidrops var bebegmde bekliyorum heran kalbi durabilirde geçebilirde dedi doktor çok zor süreçten geçiyoruz seninkinin hidropsu ne kadar ilerlemişti ve kalbimi durdu canm

:( şu başlığı görmek istemiyorum. Rabbim esirgesin allah yardımcımız olsun.

bende 19 haftalık hamileyim hidrops var bebegmde bekliyorum heran kalbi durabilirde geçebilirde dedi doktor çok zor süreçten geçiyoruz seninkinin hidropsu ne kadar ilerlemişti ve kalbimi durdu canm
Benim bebeğimin ödemi çok artmıştı kalbi durmadı ama durmak üzere dediler.sonlanması gerekiyor dediler artık beni zehirlemeye başlamıştı.kontrolleri aksatma Rabbim yardıcın olsun

canım seninkinin ödemi kaç hafta içinde arttı öğrendikten ne kadar süre sonra bebegini kaybettin

canım seninkinin ödemi kaç hafta içinde arttı öğrendikten ne kadar süre sonra bebegini kaybettin
Canım ben 21 haftalıkken öğrendim 10 gün içinde karnındaki asit iyice çoğaldı gelişimi durdu.bebeğin içinde bulunduğu sıvı çok azaldı ölmek üzereydi.yani öğrenmem ile bebeği kaybetmem 10 gün iÇinde gerçekleşti.ama benim kızında anormal kalp büyümesi göğüs kafesi küçüklüğü gibi sorunlarda vardı.sebep de bulunamadı.siz De sebep ne şu an bebeğin durumu nasıl

canım benim bebegiminde neden böyle oldugu belli değil sebebi bulunamıyor zaten biliyorsun hidropsun sebebi ve tedavisi çok zor hatta yok benimkininde cigerleri kalbi bütün vücudu su toplamış ama gelişimi ve kalbi normal bu işin sonu ne olcak bilmiyoruz 1 ay oldu bu durum ortaya çıkalı

canım benim bebegiminde neden böyle oldugu belli değil sebebi bulunamıyor zaten biliyorsun hidropsun sebebi ve tedavisi çok zor hatta yok benimkininde cigerleri kalbi bütün vücudu su toplamış ama gelişimi ve kalbi normal bu işin sonu ne olcak bilmiyoruz 1 ay oldu bu durum ortaya çıkalı
Peki doktorlar niye bekletiyor umutlu mu konuşuyorlar

umutluda degiller umutsuzda gerilemede olabilir ilerledkçe kalbide durabilirmiş

amin canım inş Allah razı olsun ikinci gebelikte tekrarlama riski oluyormu sordunmu doktora korunma süresi verdimi

amin canım inş Allah razı olsun ikinci gebelikte tekrarlama riski oluyormu sordunmu doktora korunma süresi verdimi
Canım biz 23 haftalık olduğumuz için suni sancıyla doğum yaptım 6 ay korunma süresi verdi.ikincide tekrar olur mu diye çok araştırdım pek bişi bulamadım doktorlar da olabilir de olmayabilir de dediler artık kısmetimize kalmış.sen kontrollerini aksatma aklına kötü şeyler getirme

inşallah tekrarlamaz canım rabbim aynı acıyı yaşatmasın..iki haftada bir gidiyorum doktora iki hafta sonra gittigimde ne durumda görecegiz kendimi teselli ettiğim tek şey gelişimi ve kalp atışının iyi olması belki bi ihtimal geriler diye ümitleniyorum ama beklemek o kadar zor ki 1ay öncesine kadar herşey ne kadar güzeldi şimdi ise hiç birşeyin tadı yok bir tarafım hep eksik kaygılı ve mutsuzzz

inşallah tekrarlamaz canım rabbim aynı acıyı yaşatmasın..iki haftada bir gidiyorum doktora iki hafta sonra gittigimde ne durumda görecegiz kendimi teselli ettiğim tek şey gelişimi ve kalp atışının iyi olması belki bi ihtimal geriler diye ümitleniyorum ama beklemek o kadar zor ki 1ay öncesine kadar herşey ne kadar güzeldi şimdi ise hiç birşeyin tadı yok bir tarafım hep eksik kaygılı ve mutsuzzz
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım 10 gün nasıl geçti neler yaptım hatırlamıyorum bile.allah yardımcın olsun kucağına almak nasip olsun

Canım biz 23 haftalık olduğumuz için suni sancıyla doğum yaptım 6 ay korunma süresi verdi.ikincide tekrar olur mu diye çok araştırdım pek bişi bulamadım doktorlar da olabilir de olmayabilir de dediler artık kısmetimize kalmış.sen kontrollerini aksatma aklına kötü şeyler getirme
Canim durumunu merak ettim inşallah gerilemiştir. Rabbim yüzüne gülsün.

Bende 14 haftalık bebeğimi 1 hafta önce kaybettim.Ense kalınlığı vardı kafasında ve cilt altında ödem vardı geriler diye umut ederken kalbinin durdugunu öğrendim herşey 2 hafta içinde berbat oldu...
Rabbim bir daha yaşatmasın inş çok zor

Bende 14 haftalık bebeğimi 1 hafta önce kaybettim.Ense kalınlığı vardı kafasında ve cilt altında ödem vardı geriler diye umut ederken kalbinin durdugunu öğrendim herşey 2 hafta içinde berbat oldu...
Rabbim bir daha yaşatmasın inş çok zor
:(3 bebeğimi bu yüzden kaybettim yurtdışlarına kadar test yapıldı ama neden bulamadılar. Acaba sonlandırmaları için doktorları dinlemesemiydim,

Back