Hamileyken ameliyat olan var mı?

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.434
370
25
Hanımlar 10 haftalık hamileyim şiddetli bulantılarımdan dolayı usg çekildim ve saframda taş ve çamur çıktı doktorlar ağrım ve şiddetli kusmalarım dan dolayı acil ameliyat önerdi haftaya Salı ameliyat olacağım hamileyken ameliyat Okan var mı acaba

Hanımlar 10 haftalık hamileyim şiddetli bulantılarımdan dolayı usg çekildim ve saframda taş ve çamur çıktı doktorlar ağrım ve şiddetli kusmalarım dan dolayı acil ameliyat önerdi haftaya Salı ameliyat olacağım hamileyken ameliyat Okan var mı acaba
Benim yakın arkadaşım hamileyken bu ameliyatı oldu. Bebiş de o da çok sağlıklı. 2 yıl geçti bile üzerinden. Geçmiş olsun 💐

Falanca orneklendırmesı sevmem ama burda güzel oluyor:)) umut olur belki. Eşimin arkadaşının karısı 16. Haftasında apandıstı patlamak üzereymiş.. Siddetli Agrıyla gitti amelıyata almıslardı. Bişey olmadı sukur. Saglıklı bisekilde Dogdu oglu ve zamanında yani. su an 2 yasında .Allah'ım sıfa versın bebeğini de korusun insallah.

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah çok güzel geçer ameliyatın. Sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin ❤️

10 haftalık iken abdominal serklaj oldum. Bir sorunumuz yok çok şükür

Ben hastanede yatarken bir kadın görmüştüm böbreklerinden ameliyat olmuştu onun haftası da epeyi ileriydi karnı çıkmıştı çok zorlanıyordu ama bebeği iyiydi

Merhaba normal serklaj ile abdominalin farkı ne acaba?
normali vajinadan rahim dışarı çekilip rahim ağzı dikiliyor. 40 45 dakika anestezi alıyorsun abdominalde laparoskobik yapılıyor daha uzun sürüyor rahim ağzı dışarıdan dikiliyor

normali vajinadan rahim dışarı çekilip rahim ağzı dikiliyor. 40 45 dakika anestezi alıyorsun abdominalde laparoskobik yapılıyor daha uzun sürüyor rahim ağzı dışarıdan dikiliyor
Anladım daha içten bir dikiş oluyor yani

Anladım daha içten bir dikiş oluyor yani
hayır daha dıştan ve yukardan daha iyi oluyor yani rahim içiyle ilgisi olmadığı için de enfeksiyon reddetme gibi şeyler olmuyor ve kalıcı bir dikiş yani bu dikisle tekrar bebek dogurabilirsin

10 haftalık iken abdominal serklaj oldum. Bir sorunumuz yok çok şükür
Merhaba benimde dusuk riski oldugundan serklaj atilabilirmis ama gebelik basladiginda abdominal olarak yapilabilir mi ? Birkac sitede sadece vajinal yapilir gibi bisey okudum acikcasi tedirgin olmustum o yuzden. Simdi sizin yazinizi okuyunca biraz heveslendim. Sureciniz nasil gecti ?

X