Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar 10 haftalık hamileyim şiddetli bulantılarımdan dolayı usg çekildim ve saframda taş ve çamur çıktı doktorlar ağrım ve şiddetli kusmalarım dan dolayı acil ameliyat önerdi haftaya Salı ameliyat olacağım hamileyken ameliyat Okan var mı acaba
Hanımlar 10 haftalık hamileyim şiddetli bulantılarımdan dolayı usg çekildim ve saframda taş ve çamur çıktı doktorlar ağrım ve şiddetli kusmalarım dan dolayı acil ameliyat önerdi haftaya Salı ameliyat olacağım hamileyken ameliyat Okan var mı acaba
Falanca orneklendırmesı sevmem ama burda güzel oluyor:)) umut olur belki. Eşimin arkadaşının karısı 16. Haftasında apandıstı patlamak üzereymiş.. Siddetli Agrıyla gitti amelıyata almıslardı. Bişey olmadı sukur. Saglıklı bisekilde Dogdu oglu ve zamanında yani. su an 2 yasında .Allah'ım sıfa versın bebeğini de korusun insallah.