Hamileyken ameliyat olan var mı

Bahar 30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
65
18
38
Üç aylık hamileyim ve bugün 20 cm büyüklüğünde kist var dediler acil ameliyat dediler hamileyken ameliyat olan veya bilgisi olan varmı

Merhaba canım,
Öncelikle geçmiş olsun ve Allah sağlıkla bebeğini kucağına bağışlasın. Bu süreçler biraz karışık. Herkes aynı durumları, aynı süreçleri yaşayacak diye bir kaide yok elbette. Lütfen ümitli ol ve doktor kontrolü ile yapılması gerekeni yap. Ben 7 yıldır bebek sahibi olamıyordum. 3 düşük yaptım. Son düşüğümde hamile olduğumu bilmiyordum. Safra ağrısı çekerek acil ameliyata alındım. Ancak bende doktorlarda bilmiyorduk hamile olduğumu. Henüz belirti yoktu. Safra ameliyatından 1 hafta sonra sokakta bayıldım. Şiddetli karın ağrısı, baş dönmesi, ateş, ishal filan yaşadım. Ardından doktorda hamile olduğum ortaya çıktı ve aynı gece yoğun kanama ile gebeliğim sonlandı. Bu kesinlikle ameliyattan kaynaklı diyemeyiz. O günden sonraki aylarda yeniden hamile kaldım ve şu an 5 aylık güzelliğimin gelmesini bekliyorum. Risk sadece ameliyatta yok unutma. Bir küçük su kaldırıp düşük yaptığım da oldu. Bu biraz da Takdiri İlahi. Olmaz dersin oldurur, olur dersin olmayıverir. Sen sadece dua et. Dualarım seninle umarım her şey yolunda gider, eğer süreç bilgisi paylaşırsan memnun olurum

5 aylık olduk ve sıvı alma işlemi ile sıvı boşaltılcak ameliyatı göze alamıyorum

Bende 7 cmlik bir kist vardı.Gözlemleyeceğiz büyürse alırız büyümezse doğumdan sonra alırız demişlerdi.Kendiliğinden kayboldu.Riskli olsa ameliyatı teklif etmezlerdi sanırım.

Üç aylık hamileyim ve bugün 20 cm büyüklüğünde kist var dediler acil ameliyat dediler hamileyken ameliyat olan veya bilgisi olan varmı
Arkadaşım 30. Haftada yumurtalık kisti patladığı için ameliyat oldu. Bu anlattığın 10 yıl önceydi. Hiç bi sıkıntı olmadı şükür.şimdiki teknoloji ve imkanlarla hiç korkma. Artık hamileyken bi çok ameliyat olunabiliyo. Narkozu ve ilaçları hamilelik dozuna göre ayarlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…