• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken aldatılmak

mevra41

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
13
Hamileyken çocuğumun babası aşık olmuş ve bebeğimle tek başımıza kaldık muhtaç değiliz ama ona yetişme korkusu beni çok zorluyor evliliğimde yaşadığım şeyler ayrı bir travma boşanma sürecim devam ediyor ve çok zorlu bir kere gördü çocuğunu nafaka vermedi icraya verdim ama bir insan çocuğunu niçin istemez ya da beni sevmiyordu neden söylemek yerine bu şekilde ağır bir durumda bıraktı kafamı susturamıyorum ve ben bunları yaşarken onun sevgilisiyle çok mutlu olması

ne mutlu olacak ya. rezil herif. hadi bi b.. yedin aldattın aşık oldun ayrıldın kendi çocuğunun ihtiyacını niye görmüyorsun rezil.
sizin kendi hayatınıza bakmanız lazım 27 yaşındaymışsınız. bebeğinizi de büyütürsünüz yepyeni bir hayat da kurarsınız çook gençsiniz daha. beş sene sonra bambaşka bir yerde bambaşka bir hayat yaşıyor olursunuz. kurtulmuşsunuz rezil heriften

Kendisinde vicdan denilen şey kalmamış. Ayrıca yuva üstüne yuva da kurulmaz. Çocuğuna nafaka vermek istemiyor, parasını sevgilisiyle yeme peşinde.
Valla nafaka vermemek için mesleği bıraktım sevgilisinin üstüne araba almış bir seytanla evliymişim

ne mutlu olacak ya. rezil herif. hadi bi b.. yedin aldattın aşık oldun ayrıldın kendi çocuğunun ihtiyacını niye görmüyorsun rezil.
sizin kendi hayatınıza bakmanız lazım 27 yaşındaymışsınız. bebeğinizi de büyütürsünüz yepyeni bir hayat da kurarsınız çook gençsiniz daha. beş sene sonra bambaşka bir yerde bambaşka bir hayat yaşıyor olursunuz. kurtulmuşsunuz rezil heriften
Evet çok gencim ama 8 aylık bir oğlum var benım dünyam o varken hayatımı ona göre sekıllendırmeliyim doğru olan bu fakat kendisi bekar gibi sevgilisiyle lüks içinde ilahi adalet inşallah vardır

Pis herif. Yaşattıklarıi yaşaması dileğiyle.

Evet çok gencim ama 8 aylık bir oğlum var benım dünyam o varken hayatımı ona göre sekıllendırmeliyim doğru olan bu fakat kendisi bekar gibi sevgilisiyle lüks içinde ilahi adalet inşallah vardır
şekillendirirsiniz tabiki. şunu söylemeye çalışıyorum 27 çok genç bir yaş. oğlunuzu da büyütürsünüz eğer ilerde isterseniz düzgün karakterli biriyle yuva da kurarsınız kariyer de yaparsınız. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah bundan sonra hep iyi insanlar çıksın karşınıza

Bu durumun ne sizle ne evladınızla bir ilgisi yok.Ağır şerefsiz çok bencil bir adam var karşınızda.Sanmayın onlar hep böyle mutlu olacak,hayır!!! bu bir tahmin değil matematik formülü kadar net bir durum ,böyle leş adamlar çok sevildiklerini anladıkları noktada sıkılır ve başka aşka yelken açar ve her kadın sizin kadar sakin değildir,bol kavga bol kaoslu günler bekliyor onları....Ama bu sizin derdiniz değil siz kendi hayatınıza odaklanın,imkan dahilinde kendinize yeni bir hayat kurun temelleri daha sağlam olan,onun davranışları gelecek için vereceğiniz kararlarınızı etkilemesin. Farz edin öldü ,yanlış evliliğin yasını tutun ama uzatmayın,onun arkasından dağılan bir kadın olmayın ve bunu tüm hücrelerinizle inkar edin dağılamam !!!! deyin.

Valla nafaka vermemek için mesleği bıraktım sevgilisinin üstüne araba almış bir seytanla evliymişim
Hiç üzülmeyin konu sahibi, çocuğunuzu sağlıkla büyütün 💜
Benzer hikaye yaşayan birini biliyorum .Adam karısına evi bırakmamak için sevgilisinin abisinin üzerine yapıyor. Karısından boşanıyor,sevgilisi ile o evde yaşamaya başlıyor.Sevgilisi adamı terk ediyor,sevgilinin abisi de bunu evimde kira vermeden oturuyor diye mahkemeye veriyor, yüklü bir para ödeterek evinden attırıyor.
İlahi Adalet

Benzer hikaye yaşayan birini biliyorum .Adam karısına evi bırakmamak için sevgilisinin abisinin üzerine yapıyor. Karısından boşanıyor,sevgilisi ile o evde yaşamaya başlıyor.Sevgilisi adamı terk ediyor,sevgilinin abisi de bunu evimde kira vermeden oturuyor diye mahkemeye veriyor, yüklü bir para ödeterek evinden attırıyor.
İlahi Adalet
Ayy ne iyi yapmışlar keyiflendim sabah sabah 🤣

Siz çok güçlü ve akıllı bir kadınsınız. Böyle bir ş***fsizi çekmek yerine önce kendinizi sonra çocuğunuzu kurtarmayı seçmişsiniz bravo 😊 Yaşadığınız şey kolay değil ama siz de bunun üstesinden gelecek güç var.

Kadın değiştirmekle karakter değişmez. Aldatan yine aldatacaktır buna emin olun. Bir de şu açıdan bakın, sadakatsiz bir adamla, evli biriyle ilişki içine girecek karaktersizlikte iki insan bir araya gelmiş. Emin olun mutlu olamayacaklar ve kırıkları yerden kırılacaklar.

Siz düze çıkınca ve mutlu oldukça pişman olacak ama bir önemi olmayacak. Onlar beraber olmakla kendi cezalarını kesmişler zaten. Onların hikayesi daha bitmedi 😉

Hamileyken çocuğumun babası aşık olmuş ve bebeğimle tek başımıza kaldık muhtaç değiliz ama ona yetişme korkusu beni çok zorluyor evliliğimde yaşadığım şeyler ayrı bir travma boşanma sürecim devam ediyor ve çok zorlu bir kere gördü çocuğunu nafaka vermedi icraya verdim ama bir insan çocuğunu niçin istemez ya da beni sevmiyordu neden söylemek yerine bu şekilde ağır bir durumda bıraktı kafamı susturamıyorum ve ben bunları yaşarken onun sevgilisiyle çok mutlu olması
Gün ola harman ola. Merak etme herkes ettiğini buluyor. Yarına kalır ama yanına kalmaz. Sen dik dur.

Emin ol o kadını da sevmiyor onu da aldatıyor/aldatacaktır.

Bu tip şerrroların karakteri böyle.

Cinsellik varsa para aktarırlar yoksa keserler.

Hamile oldun cinsellik sekteye uğradı ya hak görüyorlar kendilerine.

Ekşi sözlük de ‘ eşi hamile erkeğin aldatma hakkı’ diye başlık açmışlar.

(Hoş cinsellik olsa da aldatan çok dün bi üyenin kocası aldatıyor harika cinsel hayatları olduğu halde.)

Sen erkenden kurtuldun ona bak.

Merhamet bekleme, olsa zaten bunları yaşamazdın.

Artık dünyada oğlunla tek başınasın, bunu kabul edip ayağa kalkmaya çalış.

Hayat devam ediyor, onlar da ektiğini bulacak elbet bir gün. İnsanda bir merhamet,şeref ,karakter olur. Karaktersiz ve kanı bozuk erkek olunca hamile, çocuklu gül gibi karısı varmış akıllarına gelmiyor bile. Bazı erkekler böyle iğrenç maalesef. Sevgilisiyle mutlu olacağını sanmıyorum, Allahtan belasını bulur mutlaka er ya da geç. Böyle bir yaratıktan kurtulduğunuz için sevinin. Sizi aldatan başkasını da aldatmaz mı sanıyorsunuz? Onlara da aynısını yapar. Ayrıca herifin evli olduğunu bile bile ilişki kuran kadının da mutlu olacağını sanmam. Hayat yeni başlıyor, gencecik kadınsınız. Kendinize yeni ,güzel bir sayfa açın. Bebeğinizle birlikte sağlıklı,mutlu ,huzurlu bir hayat diliyorum size. 🍀🍀🍀

İlahi Adalet
Sevgilinin abisi diye tanıştırılan kişi bence abi değildir zaten..İki sevgili bir olup paketlemişlerdir adamı.👏🏻👏🏻👏🏻

Bu nasıl bir şey ya el kadar bebeğe nafaka dahi vermemek?
Allah onu bildiği gibi yapsın hiç üzülmeyin o her zaman el kadar bebeğini dahi önemsemeyen bir şerefsiz olacak. O sevgili dediğiniz kadın da buna destek oluyorsa onun da vardır bi planı. Hiç üzülmeyin hayat kolay olmayacak ama siz oğlunuzla çok mutlu bir hayat kuracaksınız. Ailenizle mi kalıyorsunuz şu an?

Ebeveyn olabilecek biri değilmiş.Evet yaşadıklarınız çok ağır ama kurtulduğunuz için sevinin.Onu hayatınızdan,zihninizden tamamen silin.İster mutlu olsun,ister mutsuz.Siz kendi mutluluğunuzla ilgilenin.Daha kolay toparlanabilmeniz için uzman yardımı almanızı tavsiye ederim.

bir insan çocuğunu niçin istemez ya da beni sevmiyordu neden söylemek yerine bu

Erkekler sevmedigi kadindan olan cocugunu da sevmiyorlar genelleyecek olursak.
Bi de bazi insanlar bi dali tutmadan ötekini birakmaz. Ben cogu evliligin aşkla yapildigini dusunmuyorum devam edenler de sevgiyle devam etmiyor.
Yani "asik olmasa evlenmezdi, sevmese bosanirdi" gibi dumduz bir kafayla düşünmemek lazim. Iliskideki sinyaller önemli.

Gecmis olsun cocugunuzun haklarini birakmayin.

Back
X