• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileyken adet olunur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygusuz duygu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
4
0
1
27
17 haziranda ovulasyon tarihimde erkek arkadaşımla korumalı ilişkiye girdik ve boşalmadı 2 aydır tam zamanında şiddetli ağrıyla adet oluyorum fakat uzun zamandır kasık ağrılarım ve baş dönmem var hamilelik ihtimalim var mı

17 temmuzda ovulasyon tarihimde erkek arkadaşımla korumalı ilişkiye girdik ve boşalmadı 2 aydır tam zamanında şiddetli ağrıyla adet oluyorum fakat uzun zamandır kasık ağrılarım ve baş dönmem var hamilelik ihtimalim var mı
Test yaparak cevaba ulaşabilirsiniz. :KK51:

Bence ağrılı adet olmanızın sebebi başka birşey kasık ağrıları da herhangi bir kadın hastalığınız olabilecegini gösteriyor bi jinekoloğa görünün derim bide test yapabilirsin

Bence ağrılı adet olmanızın sebebi başka birşey kasık ağrıları da herhangi bir kadın hastalığınız olabilecegini gösteriyor bi jinekoloğa görünün derim bide test yapabilirsin
Her ay şiddetli olur adet sancım o yüzden ilk başta şüphelenmedim ama kasık ağrılarım geçmiyo yarin test yapacağım

Back