- 1 Ekim 2018
- 309
- 210
- 53
- 43
- Konu Sahibi Gelartikmelegim21
-
Dış gebelik gibi bişey geçirdim cnm ilk hamileligimde ondan iykide cektirmisim bitane tupum tikaliymis açtılar dün film çekerken doktor en fazla 3 aya kadar hamile kalırsın dedi folik aside başladım bakalım inşallah kalırımHerkes çok ağrılı demişti banada.regl ağrıları yüksek biri olarak dayanılmicak bişey değildi benim için. Gerçi filmi çeken kadın maşallah hiç sesin çıkmadı dedi ama.korkucak bi durumumuz yok artık. Herşeye eyvallah dediğimiz zamanlarsanız.korkmayın lütfen.bu arada neden rahim filmi cektiriyosunuz.hamile kalabiliyosunuz
Kiz sen nerelerdesn. Yakaladim seni burdaaAnestezili cektirdm bu arada yoksa imkanı yok dayanamazdm o ağrıya benden önce çıkanlar ağlayarak çıktı içerden
Sağol cnm buralardayım gün sayıyoruz işte bebek pesinde koşturmacaKiz sen nerelerdesn. Yakaladim seni burdaanasilsn. Gecmis olsn
Hii e hadi jnsllh. Kac var bata bakiiimSağol cnm buralardayım gün sayıyoruz işte bebek pesinde koşturmaca
Nasıl yani? Hem hamile olduğunuzu bilmeden bir taraftan da adet mi oluyordunuz?5 ay düzenli adet oldum.
Hamileydim.
Ben hamile olduğumu biliyordum tabiki.Nasıl yani? Hem hamile olduğunuzu bilmeden bir taraftan da adet mi oluyordunuz?
Ben yine anlamadımBen hamile olduğumu biliyordum tabiki.
Ama düzenli adet 5 ay devam etti.
Teyzem 8 ay adet görmüş ve hamile olduğunu anlamamış mesela
Bebek de mi tekmelememiş hiç. Nasıl anlamamış yaBen hamile olduğumu biliyordum tabiki.
Ama düzenli adet 5 ay devam etti.
Teyzem 8 ay adet görmüş ve hamile olduğunu anlamamış mesela
Tam neyi anlamadığını anlasam :)Ben yine anlamadım
Bebek de mi tekmelememiş hiç. Nasıl anlamamış ya
Hayır yani hani diyorsunuz ya 5 ay boyunca adet görüyordum hamile olduğumu bilmiyordum vs. Ya insan normal adetinin üzerinden 3 gün bile geçse şüphelenir kaldı ki 5 ay,gün değil hafta değil, 5 ay orayı anlamadım işte.Tam neyi anlamadığını anlasam :)
Ben her ay zaten test yapıyordum.
2 düşük felan derken.
Aşırı istiyordum.
Kafayı yemiştim ki ayda 2-3 test yaptığım oluyordu.
Adetim 1 gün gecikti aynı anda 3 test yaptım pozitif.
Ertesi gün adet oldum.
Doktora gittik hamileyim.
Böyle işte :)
Sanmıyorum. Tuhaf yani..Eski kadın ne bileyim ki.
Bebek tekmesinden haberi var mıydı acaba..
Küçük yaşta anne adayı olmak.
Bilmiyorum. Farkında olmaması da bana garip gelmiyor.
Dünyadan bi haber..
Ben öyle bişey demedim ki :)Hayır yani hani diyorsunuz ya 5 ay boyunca adet görüyordum hamile olduğumu bilmiyordum vs. Ya insan normal adetinin üzerinden 3 gün bile geçse şüphelenir kaldı ki 5 ay,gün değil hafta değil, 5 ay orayı anlamadım işte.
Sanmıyorum. Tuhaf yani..
Hani eşimin nenesi gibi 14yasında evlenmişse anlamayabilir ama 17-18 yasındaysa anlaması lazım. 5,5 aylık gebeyim bazen oğlum bi vuruyor karnım yamuluyor anlık.
Ayrıca karnı şişer büyür vs..
Sadece bu yazıyı yazana kadar oğlumdan 4 tekme yedim mesela
Allah bağışlasın... darısı benim başıma inşallah bir gün ben de hamile kalırım ama adet görmeden :)Ben öyle bişey demedim ki :)
5 ay adet oldum ve hamileydim.
Yani biliyordum.
8 ay adet olupta hamile olduğunu farketmeden teyzem.
Günah ya.. O zamanlarda 19 yasında bekar varsa evde kalmış deyip kuma olarak veriyorlarmış13-14 yaş sanırım. O civarlar.
Biz arada hamilelik hakkında konuştuğumuzda şaşırırdı.
Hiç yaşamadım,bilmiyorum,anlamadım. Felan derdi sürekli.
Anneliğimden de bişey anlamadım.
Bebek emzirirken sokakta ip atlayan kızların yanına koşmak istiyordum diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?