• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken adet olmak ???

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
29
Merhaba kizlar benim ilk gebeligim düşükle sonuçlandı ve hamileyken adet gördüm öyle yerleşme kanaması falan değil bildiğin adet oldum ve 10 gün sonra belirtilerden şüphelenip test yaptım anında ikinci çizgi çıktı ama maalesef düşükle sonuçlandı normalde adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum bu ay tam 7 gün geçti 8. Gün adet oldum bugün adetim bitti ama belirtilerim devam ediyo özellikle göğüslerm sizliyo ve ağırlaştı şimdi benim merak ettiğim hamileyken normal adet görüpte bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı çünkü korkuyorum ya hamileysem tekrar düşük yaparsam diye yaşayan arkadaşlar lütfen cevaplarinizi bekliyorum yarın hastaneye gidicem sonuçları yazarım size burdan

Bazi kadınların hamilelikleri boyunca adet olabileceklerini duymuştum sanırım hormonlarla ilgili birde halk dilinde üstüne görme denilen bir durum var... Inşallah hakkinda hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin cnm... :KK69:

Ben. 4 buçuk aylıkken öğrendim, ama hamileydim, herhangi belirtim yoktu, adetim de düzenli geldi. Bebeğim sağlıklı dünyaya geldi.

Gerçekten mi? Ben bu durumdan çok endişeleniyorum. Mesela normalde sinek hiç ısırmazdı iki haftadır neler çekiyorum araştırdığımda hamilelikte arttığını gördüm. Bi merak ettim.

Merhaba kizlar benim ilk gebeligim düşükle sonuçlandı ve hamileyken adet gördüm öyle yerleşme kanaması falan değil bildiğin adet oldum ve 10 gün sonra belirtilerden şüphelenip test yaptım anında ikinci çizgi çıktı ama maalesef düşükle sonuçlandı normalde adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum bu ay tam 7 gün geçti 8. Gün adet oldum bugün adetim bitti ama belirtilerim devam ediyo özellikle göğüslerm sizliyo ve ağırlaştı şimdi benim merak ettiğim hamileyken normal adet görüpte bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı çünkü korkuyorum ya hamileysem tekrar düşük yaparsam diye yaşayan arkadaşlar lütfen cevaplarinizi bekliyorum yarın hastaneye gidicem sonuçları yazarım size burdan
Kan vermismydinz degerinizi biliyor musunz ilac da kulanmiuorsanz hormon falan olablr neden olmasin

İnşallah hamilesindir.
Çok umutlanma tabiki ama,
Gönlünden geçen hayırlısıyla olsun inşallah.
Teşekkür ederim bu ay rahim filmine giricektim yarın için randevu almıştım ama belirtilerim artınca emin olamadım yarın önce kan tahlili yapicam sonrasında eğer bişey çıkmazsa rahim filmi cektiricem

Hic duymadim boyle hamileyken adet olunduğunu.bende istiyorum hamilelik ama adet oldum bu ay yoksa hamilemiyim acaba
Bende başıma gelmeden önce inanmiyodum hep yerleşme kanamasini adet saniyolar diyodum ama bizzat benim başıma geldi 5 gün boyunca adet oldum yoğun bı sekilde sonra adetimin 10. Günü test yaptım ve hemen çift çizgi çıktı

Back