How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamileyken Adet Olmak

Testi yaptın mı Meyveliturta19 Meyveliturta19 güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..

Pazar günü test yaptım negatif çıktı.. Dün regl günümdü olmadım akşamına test yaptım negatif çıktı.. bu sabah uyandım yine regl olmamışım :)

Hep günümden önce oluyordum son 3 aydır bu ay günümde de olmadım ama çok korkuyorum her an olucam diye :)

Demekki onların adetlerindeki kanama miktarı normalde de azmış ki farketmemişler. Doktorum böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledi.

Malesef öyle değil işte çok detaylı sordum bildiğin aynı normal regl olmuslar 5 gün sürmüş hatta. Yoksa farkederlerdi.. en son teyzem anlattı 3 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu şok geçirmiş

Pazar günü test yaptım negatif çıktı.. Dün regl günümdü olmadım akşamına test yaptım negatif çıktı.. bu sabah uyandım yine regl olmamışım :)

Hep günümden önce oluyordum son 3 aydır bu ay günümde de olmadım ama çok korkuyorum her an olucam diye :)

hadi hayırlısı. 1 Hafta kadar bekle ve direk kan tahlili yap bence. Benimde kızımda çıkmamıştı 15 gün kadar idrar tahlillerinde. Bu gebeliğimi fark etmediğimden büyümüş ve 5 sn. içinde çift çizgiyi gördüm. 7 haftalıkmış çünkü:) Şimdi 7+5 deyim. Biraz sabır. İnşallah güzel haberlerini alırız..:KK68:

hadi hayırlısı. 1 Hafta kadar bekle ve direk kan tahlili yap bence. Benimde kızımda çıkmamıştı 15 gün kadar idrar tahlillerinde. Bu gebeliğimi fark etmediğimden büyümüş ve 5 sn. içinde çift çizgiyi gördüm. 7 haftalıkmış çünkü:) Şimdi 7+5 deyim. Biraz sabır. İnşallah güzel haberlerini alırız..:KK68:

Tuvalete gitmeye korkuyorum inşallah olmazsam elimde son bir test var yarın sabah yaparım diye düşünmüştüm :) Eğer inşallah olmazsam yine haftaya kadar kan testini direk yaparım.. Allahim insallah olmam güzel haber verebilirim :)
Ne güzel sürpriz olmuş sana darısı başıma inşallah :)

Tuvalete gitmeye korkuyorum inşallah olmazsam elimde son bir test var yarın sabah yaparım diye düşünmüştüm :) Eğer inşallah olmazsam yine haftaya kadar kan testini direk yaparım.. Allahim insallah olmam güzel haber verebilirim :)
Ne güzel sürpriz olmuş sana darısı başıma inşallah :)

İnşallah :dua:

Back