Hamileyken adet görülür mü

burcunckci34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
6
2
1
19
Öncelikle mrb ben normalde ayın 1 inden 1 ine adet görürüm ve 6 gün biter ama ilk defa 23 ünde adet gördüm ve hale adetim devam ediyor çok erken adet gördüm acaba gebelik olabilirmi diye şüphem var ama bildiğime göre hamileyken adet görülmez

Hamileyken adet goren insanlar var. Ama bu kadar detayla hamile olabilirsiniz diyemem. Siz istiyorsaniz test yapin

Çok nadir olabilir bu durum ama sizinki düzensizlik olmuş yani buna bakılarak sadece gebesiniz denilemez yani üstüne görme olsa bile düzeniniz bozulmaz ki bunu yaşayanlar da çok nadir

Bu biraz zor ama ben de düşünmedim değil. 28 inde adet olacaktım 23 ünde oldum ve cok gelmedi tamam ped ihtiyaci oldu elbet ama hic erken olmamistim. Ya bide ben çok belirti yaşadım. Bilmiyorum kafam karışık. Enteresan belki alakasi bile yok ama sabahtan beri burnuma kına kokusu gelip duruyor ve kınaya dair bir sey yok evde. Çıldırtacak kadar aliyorum kokuyu ve hiç sevmem. Arastiriyorum ama bir sey bulamadim.belki baska sebeptendir bilemem.

Canım malesef bu olabiliyor benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca hamilelik süresince hep normal hiç hamile değil gibi adet olmuş o yüzden bana hep der sende hiç hamile olduğumu anlamadım yaşayamadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…