- 25 Şubat 2025
- 6
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi burcunckci34
-
Çok nadir olabilir bu durum ama sizinki düzensizlik olmuş yani buna bakılarak sadece gebesiniz denilemez yani üstüne görme olsa bile düzeniniz bozulmaz ki bunu yaşayanlar da çok nadirÖncelikle mrb ben normalde ayın 1 inden 1 ine adet görürüm ve 6 gün biter ama ilk defa 23 ünde adet gördüm ve hale adetim devam ediyor çok erken adet gördüm acaba gebelik olabilirmi diye şüphem var ama bildiğime göre hamileyken adet görülmez
Adetim 3 gün sürdü bugün tek bir damla yok normalde 7 günden aşağı olmuyorHamileyken adet goren insanlar var. Ama bu kadar detayla hamile olabilirsiniz diyemem. Siz istiyorsaniz test yapin
Yerleşme kanaması olabilirAdetim 3 gün sürdü bugün tek bir damla yok normalde 7 günden aşağı olmuyor
Ama çok fazla geldi kanamaYerleşme kanaması olabilir
Du bakalım güzelim. 3 gün az sürmüşya o biraz yerleşme kanaması tarifi gibi. Bikaç gün bekle bakalım sonra tahlil yaptırAma çok fazla geldi kanama
Öyle yapacam da işte fırsat bulamıyorum çalışıyorum şuanDu bakalım güzelim. 3 gün az sürmüşya o biraz yerleşme kanaması tarifi gibi. Bikaç gün bekle bakalım sonra tahlil yaptır
Özel hastaneler gece bile kan alıyo güzelim. İş çıkışı yaptırırsın en kötüÖyle yapacam da işte fırsat bulamıyorum çalışıyorum şuan
Tşk verdiğiniz bilgiler içinÖzel hastaneler gece bile kan alıyo güzelim. İş çıkışı yaptırırsın en kötü
Canım malesef bu olabiliyor benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca hamilelik süresince hep normal hiç hamile değil gibi adet olmuş o yüzden bana hep der sende hiç hamile olduğumu anlamadım yaşayamadım diyeÖncelikle mrb ben normalde ayın 1 inden 1 ine adet görürüm ve 6 gün biter ama ilk defa 23 ünde adet gördüm ve hale adetim devam ediyor çok erken adet gördüm acaba gebelik olabilirmi diye şüphem var ama bildiğime göre hamileyken adet görülmez
Öncelikle mrb ben normalde ayın 1 inden 1 ine adet görürüm ve 6 gün biter ama ilk defa 23 ünde adet gördüm ve hale adetim devam ediyor çok erken adet gördüm acaba gebelik olabilirmi diye şüphem var ama bildiğime göre hamileyken adet görülmez
Vay talihsiz anaCanım malesef bu olabiliyor benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca hamilelik süresince hep normal hiç hamile değil gibi adet olmuş o yüzden bana hep der sende hiç hamile olduğumu anlamadım yaşayamadım diye
Valla öyle inşallah bu anadan kıza geçen bişey değildir de bende hamileyken böyle bişey yaşamamVay talihsiz ana
Yaptınız mı testTşk verdiğiniz bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?