• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Adet Görülür mü

fatmaer2773

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
8
0
1
30
Hanımlar merhaba. 2 aydır düzenli olarak adet görüyorum hep olduğu gibi lekelenme şeklinde değil gayet normal düzen 5 gün kadar sürüyor. Hamilelik şüphem var 2 ay önceden kendi içimde. İnternette hamileyken adet görülmez üstüne görme olabilir yazıyor fakat araştırdım benim adetim 5 gündür sürüyor ve kan miktarı normal seviyede. Bu sabah karnımın üzerine yattım sanki böyle karnımda nabız atıyormuş gibi oldu çok endişelendim. Sizce gebelik var mıdır? Beta testi yaptıracağım fakat 1 hafta sonra çok stresliyim yardımcı olur musunuz

Boşuna yaptirmayin.adet olan kişi hamile olamaz. Üstüne görmek dedikleri yerlesme kanamasi yani lekelenmedir

Boşuna yaptirmayin.adet olan kişi hamile olamaz. Üstüne görmek dedikleri yerlesme kanamasi yani lekelenmedir
Teşekkürler peki bu karın atması için bir bilginiz var mı internetten araştırdığımda hamileliğin 10. Haftasında bebeğini hissedenler falan varmış aslında beni bu çok strese soktu

Teşekkürler peki bu karın atması için bir bilginiz var mı internetten araştırdığımda hamileliğin 10. Haftasında bebeğini hissedenler falan varmış aslında beni bu çok strese soktu
Birsenedir bebek istiyrz bır senedir karnım atıyo sanki bişey geziyo icinde. Bebegi hssetmek öyle erken olcak bişey degil

boşuna para verme bence. damar seyirmesi o. bende de oluyor.

Benim annem bana hamileyken aylarca normal adet olmuş karnı büyüyünce hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş Rabbim ol derse her şekilde olur

Back