• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken adet görme

Hamilemiydiniz bunu yazarken sonuç ne oldu
Yok hamile değildim bu yazıyı hangi ay da yazdığımı hatırlamıyorum ama normal adet belirtileriydi sanırım ben mayıs ayında hamile kaldım malesef 8 haftalıkken sonlandırıldı ama şimdi bu belirtilerin çoğunu adet dönemi belirtisi olarak yaşıyorum. Sizin gebelik şüpheniz mi var

Yok hamile değildim bu yazıyı hangi ay da yazdığımı hatırlamıyorum ama normal adet belirtileriydi sanırım ben mayıs ayında hamile kaldım malesef 8 haftalıkken sonlandırıldı ama şimdi bu belirtilerin çoğunu adet dönemi belirtisi olarak yaşıyorum. Sizin gebelik şüpheniz mi var
20 eylul 2016da yazmissiz bu konunun ikinci sayfasinda yaziyor sikayetleriniz. O sikayetten sonra hamile oldugunuzu mu ogrendiniz onu merak ettim. Hamilelikten supheleniuorum bekarim daha. Kasik batmalarim var 3 aydir. Ama regl oluyorum her ay kan testim negatif cikti ama....

20 eylul 2016da yazmissiz bu konunun ikinci sayfasinda yaziyor sikayetleriniz. O sikayetten sonra hamile oldugunuzu mu ogrendiniz onu merak ettim. Hamilelikten supheleniuorum bekarim daha. Kasik batmalarim var 3 aydir. Ama regl oluyorum her ay kan testim negatif cikti ama....
En kesin ve doğru test kan tahlili zaten bir de benimde çok sık kasıkta batmalarım oluyodu daha önce hiç yaşamadığım türden sancılardı ne hareket yapsam orda bir şwy varmış gibi batıyodu bu şikayetimden dolayı doktora gittiğimde muayene esnasında görülen bir sorun yoktu ama doktora peki nerdeyse her gün olan batmaların sancıların sebebi ne diye sorduğumda bazı kadınların yumurtalıklarında kist oluşup patlayabiliyo ve saldığı sıvı sancılara neden oluyo dedi zaten 1 ay sonra falan o batmalar geçti. Bu bilgiyi bi internette araştırın isterseniz batmaların sebebi bende ki gibi bir sorun olabilir tabi bana doktor kesin bi tanı koymadı varsayımdan konuştu ama geçtiği için ben de öyle olmuştur diyorum

Hanım efendi değişebiliyor demekki neden inanmak istemiyosunuz ve çok fesatca yaklaşım yapiyosnuz insanlar yalan mı söylüyor bunumi demeye calsiiyosunuz
Her doktor herşeyi bilecek diye bişey yok sizin doktorunuz bilimsel açıdan konuşmuş bu yuzden böyle demesi normal
Olmayınca olmuyo kimilerinde kötü bir kanamadir kimileri normaldir sağlıklıdır
Benimde çevremde var öyle 3 aylıkken öğrenen oldu adet görmüş yani
Ben görmedim hamileliğimde simdi o kadına ben sen yalan söylüyorsun ben de olmadı mı diyim yapmayın Allah aşkına

Aynen canım benimde öyle oldu stres yapınca olmadı kafamdan atınca hamile kaldım birde ben şey diye biliyorum
İkinci çizgi hafifçe belirirse hamilelik oluyomus benim kuzenim dede öyle oldu ikinci çizgi hafif az göründü mesela oluyo bazen nezaman yaptığına bağlı bence
Erkenden test yaptırırsakta öyle olur belkide :)

Back