• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken adet görme

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Mesaj Linki
selam hanimlar lütfen uzun diye okumamazlik etmeyin benim kafam birazcik karisik.8 nisanda adet oldum ve normal 6 7 gün sürdü takvimde notuma göre yumurtlamayi yakalamis olabiliriz bilmiyorum.ama ben 12 mayista normal tekrar adet oldum ve 4 gün sürdü.yanliz 23 mayista 1 2 damla kahverengi akintim oldu ve 24 mayista gün boyunca kahverengi akinti camasirimi gercekten kirletecek sekilde oldu.ozamanlar kafa yormamistim ama simdi düsününce kafami kurcaliyo ozamanlar belki yumurtluyorum falan demistim ki böyle bisey basima ilk defa gelmisti.neyse uzun lafin kisasi adetlerim 30-35 günler arasinda gelirdi ve yarin 22 haziran ve ben hala adet olmadim.yani tam 40 gün olacak.yanliz iki gündür adet olacakmisim gibi hissediyorum gögüslerim dolgunlasti.ha birde 13 haziranda test yapmistim negatif cikmisti.
belirti olarak algilayacagim pek birseyde yok aslinda sadece 1 aydir kabizlik cekiyordum 2 gündür biraz biraz düzene girdi.idrarimda özellikle sabah ilk idrarimda rahatsiz edici bir koku 6 aydir spor yapiyorum zayiflamaya calisiyorum 20 kilo verdim azimle cok iyi gidiyordum beslenme konusunda bu ay tamamen allak bullak olmus durumdayim kesinlikle doymuyorum ve inanilmaz tatli ihtiyacim var.normaldede tatli seven biri degilim ve bu zayiflama serüveninde tatliyi tamamen cikarmis olmasamda bile vücudumun ihtiyacini karsilamak icin yiyordum ama kesinlikle tatli tatli tatli yemek istiyorum.benim kafam fena karismis durumda.lütfen bana biseyler söyleyin.test yapayimmi bekliyeyimmi bu hafta daha 1 temmuzda doktorda randevum var zaten.)))bilmiyorumki ne düsünecegimi.

ben yaptığım araştırmalar sonucu hamileyken adet görme diye birşey olmadığını biliyorum. hamileyken gelen kanın mutlaka bir sebebi oluyormuş. yani mantıken hamişleyken adet görülmez
eğer hamileysen yerleşme kanı olabilir ve buda kısa sürer lekelenme gibi
bence sen bi test yap tekrar,

az önce test yaptim pozitif cizgisi cok silik bir sekilde cikti.gözlerime inanamadim 2 dakkika bekledim bisey cikmayinca cöpe attim.tekrar cöpe bisey atiyodum tekrar bi bakayim dedim cizgi belirmisti pozitif penceresinde cok silik ama yarin ilk idrarimla tekrar test yapacagim.Insallah allahim bana melegimi göndermistir.herseyin hayirlisini versin büyük Allahim hersey ondan.

Bizim bir tanıdığımız 9ay boyunca adet görmüş kocamanda kızı var üstüne görme ve bu gibi şeyler olabiliyor bir tanıdığımda 6.ayında öğrenmiş hamile olduğunu çünkü adet görmüş 6ay boyunca tebrik ederim sizi şimdiden yarın yaptığınızdada haber vermeyi unutmayın :1hug:

idrarla yapılan testlere pek güven olmaz cnm, ben yaptım negatif çıktı, ertesi gün hastanede kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı. ayrıca hamileyken adet kanaması da olur tabi, olanlar var yani, yakın çevremde çooookkkk. tatlı isteğine gelince 40 gündür adet olmuyorsun o yüzden tatlı isteğin :)))) bebiiş yola çıkmış geliyor bence :) inş.

tskler hanimlar.insallah hamileyimdir yarin kesinlikle haber veririm.hafta sonu bebegi olan bir arkadasima gitmistim oda 3 ay adet görüdügünü söylemisti belli olmuyo iste her insanda ayri oluyo suanda hamileysem bile kac haftalik bilmiyorum:)cünki bilmiyorum nisandami tuttu mayistami emin degilim allahtan 1 temmuzda doktordan randevu almistim rutin kontrol icin hamileysemde güzel bi rastlanti olmus olur.

adet görmek ne demek? hamileyken adetmi görülür yapmayın :)
doktorum hamilelikte adet diye birşeyin olmadığını, kanamanın sebebin,n mutlaka başka olduğunu söyledi
eğer kanama varsa ciddi bir sorun olduğunu ve en yakın zamanda doktora danışılması gerektiğini biliyorum ben

selam arkadaslar 1 test pozitif 3 test negatif cikti ama ben hala adet olmadim bugün 45.gün oldu hala tik yok kasik agrim var adet oldum olacagim diyorum 1 haftadir ama gelen giden bisey yok.acaba ben gec döllenmemi yasadim arkadaslar olabilirmi.ben bisey anlamadim bu isten.neyseki 5 gün sonra doktora gidecegim ozaman hersey belli olur.allah vereki o gün adet olmamayim tamda muayenede olmamam ozaman :)))))
hamileyken adet görmeye gelincede.cok insan var hamileyken adet gören bunu en yakin arkadasimdan biliyorum yukardada yazmistim 3 ay adet görmüs hic bisey anlamamis birden kesilince doktora gitmis ve 4 aylik hamile oldugunu ögrenmis düsünsenize resmen sok. aldirsaniz aldiramazsinizda istemiyosaniz.o yüzden hamilelikte normal adet kanamasi bazi kadinlarda normal canim yapmayin falan degil biz yapmiyoruz doganin bazi kadinlara verdigi bisey.ha hamilelik baslayipta adet kesildiginde aradan bir kac ay sonra birden kan gelirse o ayri bisey ona tabiki adet diyemezsiniz.

cnm inşallah hamilesindir.ben 2.5 aylık hamileyim ama ben hamileliğimi idrarb tesinde öğrendim ve test yaptığım anda anında belirdi ikinci çizgi..sen çöpe atmışsın sonra yine bakmışsın ama inşallah doğrudur tatlım.kaç aydır bekliyosun hamile kalmayı ben 1.5 sene bekledim.stres yapma ve adetini beklleme stres yapmadığım ay kavuştım bebeğime onun içijn sen de sakın stres yapma tatlım olur mu?adet tarihini kaç gün geçti diye hesaplama bile..boş verr..inşallh gönlündeki olmuştur..sevgiler..

cnm inşallah hamilesindir.ben 2.5 aylık hamileyim ama ben hamileliğimi idrarb tesinde öğrendim ve test yaptığım anda anında belirdi ikinci çizgi..sen çöpe atmışsın sonra yine bakmışsın ama inşallah doğrudur tatlım.kaç aydır bekliyosun hamile kalmayı ben 1.5 sene bekledim.stres yapma ve adetini beklleme stres yapmadığım ay kavuştım bebeğime onun içijn sen de sakın stres yapma tatlım olur mu?adet tarihini kaç gün geçti diye hesaplama bile..boş verr..inşallh gönlündeki olmuştur..sevgiler..

3 senedir bekliyorum bebegim olmasini doktorum 2 sene önce pco teshisi koymustu kilo vermem gerektigini falan söylemisti aldirmamistim pek.1 sene öncede tüplerin acik olup olmadigini ögrenmek icin hastaneye gönderdi korkudan gitmedim:)))) 1 senedir doktora gitmiyorum ve 6 aydir kilo verme yolundayim tam gaz 20 kilo verdim adetim 1 senedir allaha sükür cok düzenliydi nekadar 30-35 gün arasi gelsede geliyodu zayifladikca dahada düzene giriyodu.ve gercekten zayifladikca hamile olmak kafamdan cikiyodu cünki spor yapiyorum yüzüyorum vücudum güzellestikce hosuma gidiyo ve bebek olayini tamamen cikardim kafamdan 6 aydir,düsünmüyodum bile.ama bu ay atlayinca adetim dogal olarak yine aklima takildi kahverengi lekelenme olayi falan kafami karistirmadi degil

selam arkadaslar 1 test pozitif 3 test negatif cikti ama ben hala adet olmadim bugün 45.gün oldu hala tik yok kasik agrim var adet oldum olacagim diyorum 1 haftadir ama gelen giden bisey yok.acaba ben gec döllenmemi yasadim arkadaslar olabilirmi.ben bisey anlamadim bu isten.neyseki 5 gün sonra doktora gidecegim ozaman hersey belli olur.allah vereki o gün adet olmamayim tamda muayenede olmamam ozaman :)))))
hamileyken adet görmeye gelincede.cok insan var hamileyken adet gören bunu en yakin arkadasimdan biliyorum yukardada yazmistim 3 ay adet görmüs hic bisey anlamamis birden kesilince doktora gitmis ve 4 aylik hamile oldugunu ögrenmis düsünsenize resmen sok. aldirsaniz aldiramazsinizda istemiyosaniz.o yüzden hamilelikte normal adet kanamasi bazi kadinlarda normal canim yapmayin falan degil biz yapmiyoruz doganin bazi kadinlara verdigi bisey.ha hamilelik baslayipta adet kesildiginde aradan bir kac ay sonra birden kan gelirse o ayri bisey ona tabiki adet diyemezsiniz.

bende doktorların söylediklerini söylüyorum
mantık olarak adet görme değildir hamileyken adetmi görülür:)
,mutlaka başka bir sebebi vardır o kanamanın,adet değildir o
benimde aynı kanamam oldu,ben hamileliğimi şans eseri erken öğrendim öğrenmemiş olsaydım belkide bebeğimi düşürmüştüm şimdi
normal adet günümde kanamam geldi doktora gittiğimizde beni hemen hastyaneye yatırdı
günlerce yerimden kalkmadım pencerenin önüne gidemedim
o gelen kan adet kanı değil,kesem yırtılmış ondan kaynaklanan bir kanamaymış
ben hamile olduğumu bilmeseydim o kanamanın adet olduğunu sanacaktım o kadar çoktu...

gecmis olsun umarim suan hersey yolundadir.herkeste farkli oluyo iste hic kimse ayni degil ayni olsa herkes hemen hamile kalirdi herkes ayni belirtileri yasardi herkes normal dogum yapardi kiminde öyle kiminde böyle.hic yumurtlamayip bir kez iliskiye girip hamile kalanlar var kimileri yillarca yumurtlama gününde gün asiri iliskiye girerler bebek olusmaz bilemeyiz iste.cogu kadinda hamilelginin bir kac ayi adet görüyomus.bende düsündüm bunlardan birimiyim diye ama testler öyle söylemedi.hala adet görmedim bu seferde gec döllenmeden süpheleniyorum mesela herkadinda gec döllenme diye biseyde yoktur:))))))

neyse hanimlar bu arada adet belirtilerimde kayboldu herhalde bu ay adetim gelmek istemiyo kafasina göre takildi ic kanamami oldu acaba????hersey geliyo aklima persembe olsada son sözü doktor söylese ne oldugunu.

neyse hanimlar bu arada adet belirtilerimde kayboldu herhalde bu ay adetim gelmek istemiyo kafasina göre takildi ic kanamami oldu acaba????hersey geliyo aklima persembe olsada son sözü doktor söylese ne oldugunu.[/QUOTE]

cnm yaa sana şaşıyorum, ben olsam koşa koşa giderdim doktora. nasıl dayanıyorsun ve dayanmaya devam ediyorsun. Kan tahlili yaptır bari. çatladım burda resmen :)
benim adetim sabah olur hep, sabah olmayınca idrar testi yaptım evde negatif çıktı :(
gece 12ye kadar birşey gelmeyince eşimle gittik hastaneye, kan verdim 2 saat sonra çıktı sonucu ve hamileydim :)
sen maşallahhhh günlerdir sabırla bekliyorsun doktor muayeneni :umursamaz:

heheh ahhh keske türkiyede olsaydim da istedigimde doktora gidip kan testi yaptirabilseydim.burda doktora gitmeden kan testine gidemiyorsun doktordan randevu almadan doktorada gidemiyosun:))))simdi pazartesi mahalle doktoruna gitsem sali kan tahliline gitsem persembe sonuc cikar.persembede zaten jinekologuma görünücem:)))bugün dedim ahanda geldi adetim öyle bir adet sancim olduki hani adet olunca hissedilirya geldigi ama koyu sari akintim oldu ama gene adet olmadim:)))ama hamile oldugumuda sanmiyorum yaaa belkide havalardan falan bir takilma oldu bilmiyorum.yada gec yumurtlama yasadim simdi yumurtlamayi hesaplayamiyorumda hani yumurtlamada iliski görmüsümde diyemiyorum cünki adet olmadim nezaman olacagimida bilmiyorum bu durumda yumurtlama oldumu olmadimi onuda bilmiyorum.bu ay isi takibide yapmamistim.beklemekten baska bir carem yok.belki yarin dayanamam bir test daha alirim yarin aksama kadar gelmezse sali sabahi tekrar bir test yaparim.sakin kalmaya calisiyorum napim.

3 negatif 1 pozitif nasıl olur yaa olmaz böle bişey ya da tr de olmaz silik de olsa gözle görülmicek kadar silik de olsa hamilesindir o kadar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hem hamile adet madet olmaz o gelen kan düşük tehlikesidir benim abartısız her ay gelir adet değil düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi.....
hamileysen de düşürcen çocuğu ha heyecandan:):):)

Kızlar Merhaba. Kaç sene olmuş ama belki biri görürde bilgi olarak yardım eder diye bir umutla yazayım dedim. Ben 29 günde bir adet görüyorum bebis içinde 5 aydır deniyoruz bu ay diğer aylardan daha farklı belirtiler yaşadım belki psikolojiktir diyorum ama gerçekten yasadigimi hissediyorum görüyorum. Geçen ay adetimin bittiği günden itibaren belirtileri yaşıyorum normalde adetim 8 gün kadar suruyo geçen ay 5 günde bitti o arada hafif belirtiler vardı bittikten hemen sonra kan testi yaptirdigim da 1.20 çıktı hcg negatif daha sonra belirtilerim arttı normalde her ayağa kalkisimda baş dönmesi olur bu ay oturdugum yerden bile başım döndü hala ara ara oluyo akıntım arttı midemde bi sıkıntı olusuyodu gaz gibi Karnım sürekli acikiyodu yemek yemek istiyodum özellikle ekşi tuzlu baharatlı şeyler istiyo canım ama bir türlü yiyemiyodum hemen rahatsız ediyodu midem sürekli gurulduyodu sonra bayramın ilk günü sabah mide bulantisiyla uyandım naneli boğaz spreyi sıktım boğaz ağrım var diye tiksinip öğürmeye başladım ve kustum kasiklarimda ağrı değilde batma oluyodu suan bile adetimin 4. Günü hafif hafif batmalar oluyo göğüsler dolgunlasti yürürken bile acıyodu ve uçları çok kaşınıyo karnimdada kasintilar oldu sonra adetimin gelmesi gereken günden 3 gün önce erken geldi ilk iki gün kanamam yok yogun değildi fakat bugüne kadar hiç böyle bir sancı cekmemistim yerlerde kıvrandım ve o an hatta normal doğum düşünen anneler için bile dua ettim nasıl dayanicaklar acıya diye çok siddetliydi eşim dahi korktu sıcak su torbasini normalde önermiyolar ama ben onu yaparak rahatlayabildim bi de bu kanamam da et parçaları geldi arada suan sadece kahverengi geliyo çok az netten arastirdigima göre bu ay ki adet döneminin çok sancılı geçmesi geçen ayda yumurtlamanin gerçekleşmiş olmasının bi belirtisi olabilirmiş sormak istediğim böyle bişey olabilir mi ve gebelik ihtimali varmıdır

Kızlar Merhaba. Kaç sene olmuş ama belki biri görürde bilgi olarak yardım eder diye bir umutla yazayım dedim. Ben 29 günde bir adet görüyorum bebis içinde 5 aydır deniyoruz bu ay diğer aylardan daha farklı belirtiler yaşadım belki psikolojiktir diyorum ama gerçekten yasadigimi hissediyorum görüyorum. Geçen ay adetimin bittiği günden itibaren belirtileri yaşıyorum normalde adetim 8 gün kadar suruyo geçen ay 5 günde bitti o arada hafif belirtiler vardı bittikten hemen sonra kan testi yaptirdigim da 1.20 çıktı hcg negatif daha sonra belirtilerim arttı normalde her ayağa kalkisimda baş dönmesi olur bu ay oturdugum yerden bile başım döndü hala ara ara oluyo akıntım arttı midemde bi sıkıntı olusuyodu gaz gibi Karnım sürekli acikiyodu yemek yemek istiyodum özellikle ekşi tuzlu baharatlı şeyler istiyo canım ama bir türlü yiyemiyodum hemen rahatsız ediyodu midem sürekli gurulduyodu sonra bayramın ilk günü sabah mide bulantisiyla uyandım naneli boğaz spreyi sıktım boğaz ağrım var diye tiksinip öğürmeye başladım ve kustum kasiklarimda ağrı değilde batma oluyodu suan bile adetimin 4. Günü hafif hafif batmalar oluyo göğüsler dolgunlasti yürürken bile acıyodu ve uçları çok kaşınıyo karnimdada kasintilar oldu sonra adetimin gelmesi gereken günden 3 gün önce erken geldi ilk iki gün kanamam yok yogun değildi fakat bugüne kadar hiç böyle bir sancı cekmemistim yerlerde kıvrandım ve o an hatta normal doğum düşünen anneler için bile dua ettim nasıl dayanicaklar acıya diye çok siddetliydi eşim dahi korktu sıcak su torbasini normalde önermiyolar ama ben onu yaparak rahatlayabildim bi de bu kanamam da et parçaları geldi arada suan sadece kahverengi geliyo çok az netten arastirdigima göre bu ay ki adet döneminin çok sancılı geçmesi geçen ayda yumurtlamanin gerçekleşmiş olmasının bi belirtisi olabilirmiş sormak istediğim böyle bişey olabilir mi ve gebelik ihtimali varmıdır
Hamilemiydiniz bunu yazarken sonuç ne oldu

Back