hamileyken adet görme

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
selam hanimlar lütfen uzun diye okumamazlik etmeyin benim kafam birazcik karisik.8 nisanda adet oldum ve normal 6 7 gün sürdü takvimde notuma göre yumurtlamayi yakalamis olabiliriz bilmiyorum.ama ben 12 mayista normal tekrar adet oldum ve 4 gün sürdü.yanliz 23 mayista 1 2 damla kahverengi akintim oldu ve 24 mayista gün boyunca kahverengi akinti camasirimi gercekten kirletecek sekilde oldu.ozamanlar kafa yormamistim ama simdi düsününce kafami kurcaliyo ozamanlar belki yumurtluyorum falan demistim ki böyle bisey basima ilk defa gelmisti.neyse uzun lafin kisasi adetlerim 30-35 günler arasinda gelirdi ve yarin 22 haziran ve ben hala adet olmadim.yani tam 40 gün olacak.yanliz iki gündür adet olacakmisim gibi hissediyorum gögüslerim dolgunlasti.ha birde 13 haziranda test yapmistim negatif cikmisti.
belirti olarak algilayacagim pek birseyde yok aslinda.sadece 1 aydir kabizlik cekiyordum 2 gündür biraz biraz düzene girdi.idrarimda özellikle sabah ilk idrarimda rahatsiz edici bir koku 6 aydir spor yapiyorum zayiflamaya calisiyorum 20 kilo verdim azimle cok iyi gidiyordum beslenme konusunda bu ay tamamen allak bullak olmus durumdayim kesinlikle doymuyorum ve inanilmaz tatli ihtiyacim var.normaldede tatli seven biri degilim ve bu zayiflama serüveninde tatliyi tamamen cikarmis olmasamda bile vücudumun ihtiyacini karsilamak icin yiyordum ama kesinlikle tatli tatli tatli yemek istiyorum.benim kafam fena karismis durumda.lütfen bana biseyler söyleyin.test yapayimmi bekliyeyimmi bu hafta daha 1 temmuzda doktorda randevum var zaten.)))bilmiyorumki ne düsünecegimi.