Hamileyimmmmmmmmm :)

eylulylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
34
1
Bende 2 aylık hamileyim. Hamile kalmamda bu site ve sizler yardımcı oldunuz hepiniize kucak dolusu sevgi ve sonsuz teşekkürler.:CüvCüv:

tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına aalmayı nasip eder inşallah

Bende 2 aylık hamileyim. Hamile kalmamda bu site ve sizler yardımcı oldunuz hepiniize kucak dolusu sevgi ve sonsuz teşekkürler.:CüvCüv:

canım bu site yardımcı oldu hamile kalmamda diye yazmısın anlayamadım sen hamile kalmak için neler yaptınkı ben dört yıldır istiyorum ama kısmet olmuyo

canım, sat tarihi takibi ile hamile kaldım. Cetvel bilgilerine de buradan ulaştım.Sat tarihi kntrolü ile gün aşırı ilişkiye girdim ve ilişki sonrası 1 saat hiç yerimden kalkmadan bacaklarımı duvara dikerek durdum. ılişki öncesi eşinin çok sıcak su ile banyo yapmaması gerekiyormuş. Ben bunlara uydum ama tabiki her şey nasip kısmet. Umarım en kısa zamanda senin müjdeli haberinide alırız.

hayırlı olsun canım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah opuyorumnanaktan
darısı başımıza zemuszemus

tebrik ederim arkadaşım darısı başıma inşallah
sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah

eylulylcn tebrik ederim bende bugün ögrendim hamileyim siz ilk ögrendikten sonra ne yaptınz bana bilgi verirmisinz muayene falan

tebrikler . Ne mutluyum hamile diyenlere opuyorumnanaktan Allah tüm isteyenlere nasip etsin Amin :Saruboceq:
opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…