kızlar daha önce hamile değilmişim diye bir konu açmıştım, görenler olmuştur. adetim 5 gün gecikmişti ve ben idrar testinde pozitif sonuç almıştım. valla hastanenin ismini de vericem artık özel anadolu hastanesinde kan tahlili yaptırmıştım hemen aynı gün. fakat sonuçları ertesi gün çıkmıştı. ve ben telefondan öğrenmiştim. telefonda doktorun asistanı gebelik yok deyip yüzüme kapatmıştı telefonu. 1 hafta boyunca kafayı yemiştim :) üstüne bir sürü değişik idrar testleri yaptım ve hep pozitif çıkmıştı. bugün kalktım dayanamadım gittim yine aynı hastaneye ve kan tahlili sonucumu elden almak istedim. ve sonuç beta-hcg hormonu 181-08 :) orda başka bir kadın doğum doktoruna gösterdim. hamilesiniz dedi :) üstünden bir hafta geçti belki değerlerim yükselmiştir. haftaya başka hastaneye gidicem. kendi doktorumun asistanıyla da kavga ettim :/ suç bende de var elbet telefondan inandım bir anda duyunca.yaşadığım hayal kırıklığını en zoru da belirsizliği anlatamam. ama çok şükür hamileymişimm :) paylaşmak istedim