Hamileyimmmmmmmm :)

ayymme

oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
200
0
96
40
Çanakkale
kızlar daha önce hamile değilmişim diye bir konu açmıştım, görenler olmuştur. adetim 5 gün gecikmişti ve ben idrar testinde pozitif sonuç almıştım. valla hastanenin ismini de vericem artık özel anadolu hastanesinde kan tahlili yaptırmıştım hemen aynı gün. fakat sonuçları ertesi gün çıkmıştı. ve ben telefondan öğrenmiştim. telefonda doktorun asistanı gebelik yok deyip yüzüme kapatmıştı telefonu. 1 hafta boyunca kafayı yemiştim :) üstüne bir sürü değişik idrar testleri yaptım ve hep pozitif çıkmıştı. bugün kalktım dayanamadım gittim yine aynı hastaneye ve kan tahlili sonucumu elden almak istedim. ve sonuç beta-hcg hormonu 181-08 :) orda başka bir kadın doğum doktoruna gösterdim. hamilesiniz dedi :) üstünden bir hafta geçti belki değerlerim yükselmiştir. haftaya başka hastaneye gidicem. kendi doktorumun asistanıyla da kavga ettim :/ suç bende de var elbet telefondan inandım bir anda duyunca.yaşadığım hayal kırıklığını en zoru da belirsizliği anlatamam. ama çok şükür hamileymişimm :) paylaşmak istedim

tebrikler Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin

tabriklerr canım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahh darısı başımıza :)

aminn :) inş. sağlıkla sorunsuz geçer :) allah her isteyene versin . çok dua ediyorum. bir arkadaşım var uzun zamandır istiyorlar Allahım tüm isteyenlere versin.

sadece tartıştınmı ben olsam saçını başını yolardım o kadının :
allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına

sadece tartıştınmı ben olsam saçını başını yolardım o kadının :
allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına

özür dilediler bi de benden. artık nereye güvenileceğini bilemiyorum. kışın da oğluma habersiz birden iğne vurmuşlardı oğlumun poposu iğne ile çizilmişti. artık o hastaneye gitmem. herkese çok teşekkür ederim :) Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu :)

Canım benimm çok sevindimm Allah'ım hayırlısıylada kucagına almak nasip etsin. Hastanedeki bazı insanlar öyleler sorumsuz davranıyolar bende sinir oluyorum ama sen artık sinirlenme bebiş hisseder :))

Gerçekten güzel hırs yapmışsınız :111: Bebişiniz hayırlı uğurlu olsunnn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.

Canim tebrikler ben sana soylemisdim ama imkansiz kan testinde cikmayipta idrarda cikmasi hormanlarin cisine kadar gelmiss:))))))hadii saqlikla alda kucaqina bizimde haberlerimizi bekle bize tercuman oll:)

Çok teşekkürler. Allah her isteyene tez vakitte versin inş. :) Sağlıkla mutlulukla doğar inş. :)

Canım benim hayırlı olsun ne güzel bi haber
rabbim bana da nasip eder inş.

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bize osun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…