HAMİLEYİMMMMM :nazar:

alnaok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
111
0
26
Diyarbakır
Kızlar bu sabah idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. 10 aylık evliyim isteğimizden 6 ay sonra geldi bebişimiz. zor zamanlar geçirdim. okuduğum her belirtiyi acaba bende var mı dedim durdum. psikopata bağladım yani. burdayım hamile kalmak isteyenler, bat bekleyenler, belirti yaşayanlar bana sormak istediğiniz sorular varsa cevaplamaya hazırım. yardım cı olmak istiyorum. DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH.

cnm hayırlı olsun.sağ salim kucAĞına almayı nasip etsin rabbim.bizde uğraşıoruz işte.inş en kısa zamanda rabbim bize de nasip eder.dualarını bekliyorum cnm.hamişin duası kabul olurmuş

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun sağlık hayırlı evlat olsun öncelikle Bende yaklaşık 4-5 aydır istiyorum ama bir türlü tuttuamadık umutsuz bat 8 nisan hiç bir belirtimde yok...Sadece reglime yakın aşırı istahlı olurum o var sağolsun

Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)) isteyen herkese de nasip etsin inşallah...

benimde batım 8 nisan ama ben şu son bir haftadır kasıklarımın ağrısından sızısından duramıyorum göğüslerimde epey hassaslaştı kasıklarım o kadar sızlıyorki bacaklarımı büküp oturamıyorum bile 1 kere tam ovulasyon günü birleşme oldu bata 6 gün kala fortel test yaptım negatif çıktı acaba bu ağrıların nedeni ne olabilir

tebrikler canım dualarında bizleride unutma peki adetten önceki belirtilerin nelerdi canım bende bu 8 ay olacak olmazsa bekliyoruz bakalım bat 10 nisan

benim sana bir sorum olacak adetime 3 gün var kantestiyle gebe olduğumu öğrendim fakat sonuç hcg sadece 9 sence nasıl

cnm umarım hamilesindir bol dua et bende bugün öğrendim hamile olduğumu kan ve idrardan 10 gün sonra kese kontrolüm var Hayırlısıyla dileğen herkezzin başına olsun aminnn

maşallah
hayırlı ugurlu olsun...

bende ılk ıstedıgımde ılk aydan ama malesef düşükle sonuclandı dusukden sonra bir ay ara verdık sonra yıne ılk ayda tuttu beklemek zor ... evlendıgımden berı bebek ıstıyodum ama ıstedıgım halde korunmak zorundaydım doktorum oyle uygun gormusdu... allah hıc kımseyı evlat hasretıyle sınamasın .. her isteyene nasip etsın işallah cok guzel bı duyguu.. şükürler olsun...

aaaaa tebrikler bayağıdır girmiyodun nesrinin topic ten biliyorum seni maşallah hayırlı uğurlu olsun bende kan verdim cuma günü hamileyim Allah'ın izniyle

aaaaa tebrikler bayağıdır girmiyodun nesrinin topic ten biliyorum seni maşallah hayırlı uğurlu olsun bende kan verdim cuma günü hamileyim Allah'ın izniyle
hangi topikti ?
evet düşükden sonra morelım bozuldu ebbek konusmıcam dedım ama rabbım bı kapıyı acdı bana gec olmadan bır ay sonra hemen hamıle kaldım yıne senıde tebrık ederım işallah guzel gecer gebelıgın nezamn kontrollerın ?

hayırlısı olsun bahsettiğim topic her ay anne olmayı bekleyenler oldu sonrada önce şubat ayında anne olmayı umutla bekleyenlerdi nesrin6868 topic sahibi ...
canım ben battan 2 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı dayanamadım hemen dr. a gittim çok erken geldiğimi söyledi kese 10 gün sonra gözükür anca dedi yine kan alalım ama dedi değerim 250 çıktı dedi gebelik var ama gerçek gebelik olup olmadığını anlamamız için 2 gün sonra değerleri tekrar kontrol edicem 10 gün sonra da kese kontrolü ilk günden telaşlandım anlıyacağın şu hamilelik takvimini bile yapamadım kafam karıştı pazar günü tekrar kan vericem inş. Allah'ın izniyle aksilik çıkmaz senin süreç nasıl oldu ?

Cok guzel bi duygu di mi. İnsan once "nasil yani, ben simdi...?" diyor. İlk bir ay bu haberin sokuyla geciyor zaten. Karnin büyümeye baslayinca daha bi farkli, tatli olacak her sey. Hareketlerini falan hissetmeye baslayinca...Alti bucuk aylik hamileyim. Sormak istediginiz varsa bana da sorabilirsiniz. Allah hepinize nasib etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…