hamileyimmmm

Kizlar idrar testi yaptm hamileyimmmmmm 1 yildir bekliyordm elim ayagim titriyor :)))

çoook sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. biz bekleyenler için de dualarını esirgeme

çoook sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. biz bekleyenler için de dualarını esirgeme

Canim beklemek zor ama sonuc iyi oluyor bende cok bekledim en son birktm olmuyorsa olmasn dedm ama hic beklemedgim anda tedavimin ortasinda oldu insallah bekleyen herkes cift cizgiyi görür ve kucagina alir bebisini

Canim beklemek zor ama sonuc iyi oluyor bende cok bekledim en son birktm olmuyorsa olmasn dedm ama hic beklemedgim anda tedavimin ortasinda oldu insallah bekleyen herkes cift cizgiyi görür ve kucagina alir bebisini

Aminnn...

Kizlar idrar testi yaptm hamileyimmmmmm 1 yildir bekliyordm elim ayagim titriyor :)))

çok sevindim nicedir ben şöyle bir başlık açmayı arzuluyordumm......Darısı hayırlısıyla bizim başımıza....Allah tan umut kesilmez ama artık ben ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK yazşıyorummmmmmmmmmmmmmm

Tebrikler canimm. Bende bugun idrar testi yaptim. Ikinci cizgi silik cikti. Sanir. Hamileyim. Yarin kan testide yaptircam.. :))

Ben de bu gun 13:40 da idrar testi yaptim gayet net hatta baya koyu cift kirmizi gordum adetim de 5 gundur geciyordu sanirim 8 aydir bekleyisimiz sknuc verdi ve hamileyimmm darisi isteyenlerin basina insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…