hamileyimmmm:)

0kahya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
29
0
6
Siirt
meraba arkadaşlar 1hafta önce hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin kan testi yaptırdığımda 338 beta çıktı allahın izninle inş kucağıma alırım:)

meraba arkadaşlar 1hafta önce hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin kan testi yaptırdığımda 338 beta çıktı allahın izninle inş kucağıma alırım:)

hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallahh sağsalim kucağına alırsın bebişinii.. benimde reglim gecikti 3 gün oldu gecikeli hiçte bi belirti yok idrar testi yaptım çıkmadı kan testi yaptırsammı diyorum ama erkenmide diyorum biyandann.. sen nerde yaptırdın kan testini kaç paraya yaptılar yaa burda 30dan aşağıya yapmıyolarda..

Çok sevindim Okahya:)
Nedense hamile bayanları duyunca ben de çok mutlu oluyorum:)

Tebrikleeerrrr Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı hamişliğin yolunu bekleyenelere diyelim :122:

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) bende pazar günü anneler gününde idrar testinde silik çizgiyi görünce kan testi yaptırdım ve hamileyim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sevindim allah hayırlısı ile kucagına almaya nasıp eder inş bn doğurdum 56 günlük oldu bile dünyanın en güzel seyi allahım isteyen herkese naip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…