Hamileyimmmm

zelihagok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
84
0
44
kızlar 4 haftalık hamileyim kan testinde öğrendim.Rabbim herkese nasip etsin ve inşallah yavrum bana tutunur..birşey sormak istiyorum sizlere şimdi benim ne yapmam lazım..çalışıyorum..nelere dikkat etmeliyim 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor ama onun öncesinde ben ne yapcam sizler tecrübelisiniz.çok korkuyorum düşük yapmaya.geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çünkü..

tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.benim adet oldum diye ağladığım dakıkalarda güzel haberler almak çok iyi geliyo rabbim herkese nasip etsin banada inşallah en kısa zamanda

canım öncelikle gözünüz aydın ve Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. biraz klasik olucak ama ağır kaldırma, yukarıdaki dolaplarına uzanma gerinerek alma, folik asit kullanmaya başla,bol bol dinlenmeye yatmaya çalış fazla yorma yüklenme kendine. tekrar hayırlı olsun canım

Hayırl, uğurlu olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Meleğimin söylediklerinin yanında maydanoz, nane yeme, adaçayı içme hatta çok bitki çayı içme. Bu aralar bol bol ananas ye, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. ıki gün sonra tahlili tekrarla, için rahat etsin.

arkadaşlar çok teşekkürler..tavsiyeleriniz için ama ben çalışıyorum pek dinlenemiyom açıkçası :KK43:( işim çok yorucu değil ama bir koşturmaca hali var tabiki..bunun bana bir etkisi olurmuki..Ananası bilmiyordum hemen başlıcam..peki başka ne yapabilirim tutunması için..of ya geçen aydan sonra çok korkar oldum

Son düzenleme:
tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.benim adet oldum diye ağladığım dakıkalarda güzel haberler almak çok iyi geliyo rabbim herkese nasip etsin banada inşallah en kısa zamanda

amin canım amin inşallah en kısa zamanda inşallah..Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım .çok üzüldüm.sonra ovulasyon kiti kullandım ve çift çzigiyi gördüğüm gün ilişkiye girdik bu ay hamileyimm.sanada tavsiye ederim..öncelikle üzme kendini ..olurmu canım benim

tebrik ederim canım, allah kucağına almanıda nasip etsin inşallah. kendine dikkat et, çok koşturma,uzanma, ağır kaldırma. süt içmeye başla. meyveni ihmal etme. işten eve gelince mutlaka bir müddet dinlen. allahım korusun inşallah hepimizinkini. . :nazar:

bırsey olmaz canım.
mutlaka rahat ol..
kasma kendını...
kımyasal gerıde kaldı hıcccc dusunme!
Insaellah sorunsuz gecırırsın, saglıkla alırsın bebegını kucagına.

hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. benimde sana bi tavsiyem surekli dusukmu yapacam bebegimi kucagima alabilecekmiyim gibi seyler dusunup moralini bozma ben 3 dusuk yaptim sonuncusuda 1 ay onceydi ve tabi agir kaldirmaktan kendini yormaktan sakin.gerisi nasip kismet insallah bebisin seninle olur canim

amin canım amin inşallah en kısa zamanda inşallah..Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım .çok üzüldüm.sonra ovulasyon kiti kullandım ve çift çzigiyi gördüğüm gün ilişkiye girdik bu ay hamileyimm.sanada tavsiye ederim..öncelikle üzme kendini ..olurmu canım benim

canım sen nekadardır istiyorsun ovulasyon testiyle hemen hamile kalmısın maşallah bende o testen kullanmayı düşünüyorum ama ilk kullanılan ayda hamile kalan çok varmı acaba

kutlarım canım güle güle büyütürsün inş 9 ay sonra inş doğum öykülerinede bakarız

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşllh ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşllh bende senin gibi hemen hamile kalırım

cnm hayırlı olsun oncelıkle.bende 7 aylık hamıleyım.dr bana ılk zamanlar az cınsel beraberlık yapmamı soyledı.bıde her ıhtımale karsılık progestan dıye dusuk yapmamam ıcın ılac verdı...saglıcakla kal...

X