Hamileyimmmm :)

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
35
slm arkadaşlar dün benim adet olmam lazımdı ama olmadım ve dayanamayıp akşam üstü bi test aldım aslında çıkmaz sanıyodum daha ilk qün olduğu için ama ikinci çizqi çok hafif bir pembe şeklinde belirqin oldu vee hamileyimm opuyorumnanaktan ama bi yandan da korkuyorum daha eşime bile söyleyemedim pazartesi qününü beklicem pazartesi tekrar test yapcam ve yine çıkarsa eşime o akşam mükemmel bi süpriz yapmayı düşünüyorum :lepi: :CüvCüv:

tebrik ediyorum sizi.eşinize söylemeden durbilecekmisiniz p.tesiye kadar.darısı ben gibi bebek isteyenlerin başına.amin

tebrik ediyorum sizi.eşinize söylemeden durbilecekmisiniz p.tesiye kadar.darısı ben gibi bebek isteyenlerin başına.amin

çok teşekkürler .. evet eşime söylemeden durabilirim opuyorumnanaktan çünkü daha çok emin olunca ona mükemmel bi süpriz yapmayı düşünüyorum inşallah kaydirigubbakcemile3 Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişleri en yakın zamanda nasip etsin

ya kızlar ben 1 yıl önce 6 haftalıkken düşük yapmıştım ve şu aralar benim sol kasığımda sancılar falan oluyo acaba yine düşük riski falan mı vardır yaa ? dikkatmi etmeliyim dr qidene kadar :ecrin_bebek: inşallah bu sefer bebeğimi kaybetmem :CüvCüv:

hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip eylesin.şimdi sen hamilesinya bizede dua ette bizde hamiş kalalım hamişlerin duaları kabul olur cnm.

hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip eylesin.şimdi sen hamilesinya bizede dua ette bizde hamiş kalalım hamişlerin duaları kabul olur cnm.

saol canım ediyorum tabikide herkese ediyorum Allah bütün isteyenlere Annelik duyqusunu en yakın zamanda tattırsın :CüvCüv:

nasıl dayanıcan yaa ptesıye kdr:)

hayırlı olsunn

dünden beri iyi dayandım pazartesine kadarda dayanırım diye düşünüyorum hihoyyyt çok zor ama daha önce bi düşük yaptığım için birazcık söylemeye korkuyorum açıkcası yine düşerde hevesimiz kursağımız kalır diye tırsıyorum :1no2: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

maşallah Rabbim korusun ikinizi de inşallah... allah sağlıkla kucağınıza almayı nasi petsin inşallah ...çok

güzel haberler bunlar :))

hayirli olsun canim,tabiyki dikkat et ,ben su pazartesi gününe kadar beklemene takildim.yani senin yerine kendimi koydumda heralde hemen söylerdim.neyse sen sürprizini yap bakalim adamin tepkisinide burada bizimle paylas olurmu,görüsmek üzere canim.

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin....amiiiinnnn..

hayirli olsun canim,tabiyki dikkat et ,ben su pazartesi gününe kadar beklemene takildim.yani senin yerine kendimi koydumda heralde hemen söylerdim.neyse sen sürprizini yap bakalim adamin tepkisinide burada bizimle paylas olurmu,görüsmek üzere canim.

ßen çok sabırlıyımdır hihoyyyt içimden tabiki sölemen qeçio biran önce ama pazartesi test yapıp çok daha emin olmak istiyorum :CüvCüv: ama yürürken falan sol kasığımda kramplar oluşuyo sancı yapıyo o yüzden düşük yapma korkumda var neyse Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

X