- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
Gözün aydın canııımm2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canııımm2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
SLM HAYIRLI OLSUNN HEMŞERİMMM HANGI DOKTORA GTYOSUN2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
teşekkür ederim :)hayırlı olsun
AMin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım :)Canım alla sağ sağlim kucağında da göstersinn..
Çok beklemişsin bütün kötülüklerden korusun sizi..
Allah basta cok uzun zamandır bekleyenler olmak üzere tez zamanda banada göstersin... 3 ay oldu ama gercekten cok üzücü beklemek...![]()
o ay insülin direnci için glukofen kullanmıştım o da etki ediyormuş ve yakıyı yapmıştım hangisi etki etti bilmem :)Gözün aydın canııımm.yakıyla mı hamile kaldın??
Amminn inşallah :)GÖZUN AYDIN CANM ALLAH KUCAGINA ALMAK NASIP ETSIN INŞ.![]()
teşekkürler :)berrin hanıma gidiyorumSLM HAYIRLI OLSUNN HEMŞERİMMM HANGI DOKTORA GTYOSUN
teşekkürler :)Tebrik ederim. Hayırlı olsun :)
2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
maşAllah hayırlı uğurlu olsun :) darısı bizlerin başına![]()