• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyimmm

Kızlar hamileyim🙈 Bu akşam yaptım yarın kan testi yaptıracam adetim 2 gün geçti acaba kac haftalık olabilir tahminen? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle. Bu güzel duyguları isteyen herkes tatsın tez zaman da inşallah 🤲🤲🤲

Hayırlı olsun canım insAllah. Sağlıkla al kucağına

Kızlar hamileyim🙈 Bu akşam yaptım yarın kan testi yaptıracam adetim 2 gün geçti acaba kac haftalık olabilir tahminen? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle. Bu güzel duyguları isteyen herkes tatsın tez zaman da inşallah 🤲🤲🤲
4 haftalik suan canim son adetten hesaplaniyor

Hayirli olsun. Gebeliginizin 5. Haftasi, 4 hafta 5 gunluk gebesiniz. (4+5)

Benim testler de sizin gibiydi. Gecikmeden 3 gun sonra beta hcg 1421 cikmisti. Sizin de +1000 bir deger cikar tahminimde, gebelik bariz.

Allah saglicakli kucaginiza almayi nasip etsin.

Belirtiniz neydi aceba
1 hafta önceden cok sancılı adet ağrısı çektim canım bugun test yapmadan önce de vardı hafif agrım bugun sabah bulantım başladı öğürme aksama kadar sürdü birde ruh değişimi sürekli aglayasim geliyordu durduk yere. He bide 4 gun once gerilirken uyku sırasında kramp girdi cok kötü bi sekilde adet sancisi gibi degildi ama

Back