Hayırlı olsunMerhaba guzel hanimlar!
Ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim. Surpriz oldu cunku asla beklemiyordum. Korunmuyorduk ama eskiden istedigimde olmamisti.
Simdi yeni eve tasindik vs hic konusu yokken adetim 5 gun gecikti ve idrar testi yaptim ekliyorum fotosunu ve pozitif cikti. Oglen gidip kan cerdim sonucu Pti verecekler. Yirtdisinda yasiyorum ve esim yabanci.
sorunumuz su, ben antibiyotik tedavisi goruyorum hamile oldugumu ogrendim ve aninda biraktim. Anemim de var demir almam lazim folik asit de. Pti jinekologuma gideceğim fakat cok korkuyorum o zaman kadar bise olur kanama galan duser diye cok korkuyorum. Cunku tutunmasi zor anemi vitamin eksikligi falan bir kere yasadim kimyasal gebelik. Onerileriniz nelerdir gebelik başlangıcında?
Lutfen fikir ve tecrube paylasimina ihtiyacim var antibiyotik etkilemis midir acaba cunku muhtemelen 3 haftalik en az hamileyim. Son adet baslangic tarihim feb 2 idi ve 5 gun surdu.
Bekliyorum mesajlarinizi ve yorumlarinizi kizlar. Simdiden cok cok sagolun rabbim hepimizin dualarini kab etsin su mubarek ayda isteyen herkese versin insallah
Nasil katilabilirim canim? Yeni sayilirim burda daHayırlı olsunkasım annelerine bekliyoruz o zaman
Etiketleyim ben seniNasil katilabilirim canim? Yeni sayilirim burda da
Teaekkur ederimEtiketleyim ben seni
Endişe etmeyin hic . O size tutunursa ilaç bahane olur bende 4 haftalik hamile olduğumu bilmeden oda değişimi yapmıştım şükürler olsun birsey olmadı. Saglıkla gelsin minikMerhaba guzel hanimlar!
Ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim. Surpriz oldu cunku asla beklemiyordum. Korunmuyorduk ama eskiden istedigimde olmamisti.
Simdi yeni eve tasindik vs hic konusu yokken adetim 5 gun gecikti ve idrar testi yaptim ekliyorum fotosunu - pozitif cikti. Oglen gidip kan verdim sonucu Pti verecekler. Yurtdışında yasiyorum ve eşim yabanci.
Ben antibiyotik tedavisi goruyorum suan bir enfeksiyonum var idi ama simdi hamile oldugumu ogrendim ve aninda biraktim. Anemim de var demir almam lazim folik asit de. Pti jinekologuma gideceğim fakat cok korkuyorum o zaman kadar bise olur kanama falan duser diye cok korkuyorum. Cunku tutunmasi zor anemi vitamin eksikligi falan bir kere yasadim kimyasal gebelik. Onerileriniz nelerdir gebelik başlangıcında? Benim gibi anemisi olan var mi?
Lutfen fikir ve tecrube paylasimina ihtiyacim var antibiyotik etkilemis midir acaba cunku muhtemelen 3 haftalik en az hamileyim. Son adet baslangic tarihim Şubat 2 idi ve 5 gun surdu.
Bekliyorum mesajlarinizi ve yorumlarinizi kizlar. Simdiden cok cok sagolun Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin su mubarek ayda isteyen herkese versin insallah
Amin insallah canim, cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Insallah saglikli bir sekilde dunyama gelir Allahin izniyleEndişe etmeyin hic . O size tutunursa ilaç bahane olur bende 4 haftalik hamile olduğumu bilmeden oda değişimi yapmıştım şükürler olsun birsey olmadı. Saglıkla gelsin minik
Çok çok amin teşekkür ederimAmin insallah canim, cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Insallah saglikli bir sekilde dunyama gelir Allahin izniyle
Size de rabbimden en iyisini ve en sagliklisini dilerim
Son adet tarihimiz döngümüz falan her şey aynı sanırımMerhaba guzel hanimlar!
Simdi yeni eve tasindik vs hic konusu yokken adetim 5 gun gecikti ve idrar testi yaptim ekliyorum fotosunu - pozitif cikti. Oglen gidip kan verdim sonucu Pti verecekler. Yurtdışında yasiyorum ve eşim yabanci.
Ben antibiyotik tedavisi goruyorum suan bir enfeksiyonum var idi ama simdi hamile oldugumu ogrendim ve aninda biraktim. Anemim de var demir almam lazim folik asit de. Pti jinekologuma gideceğim fakat cok korkuyorum o zaman kadar bise olur kanama falan duser diye cok korkuyorum. Cunku tutunmasi zor anemi vitamin eksikligi falan bir kere yasadim kimyasal gebelik. Onerileriniz nelerdir gebelik başlangıcında? Benim gibi anemisi olan var mi?
Lutfen fikir ve tecrube paylasimina ihtiyacim var antibiyotik etkilemis midir acaba cunku muhtemelen 3 haftalik en az hamileyim. Son adet baslangic tarihim Şubat 2 idi ve 5 gun surdu.
Bekliyorum mesajlarinizi ve yorumlarinizi kizlar. Simdiden cok cok sagolun Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin su mubarek ayda isteyen herkese versin insallah
Amin canimmm cok tesekkur ederim ins Allahin izni ile saglikla bebislerimize kavusacagiz. Seninle ayni zamanda hamile kalmisiz :))) ayy cok heyecanli. Neler yasiyorsun suan? Ben cok mutluyum bulutlarin üzerindeyim sanki . Tek sikayetim tabanlarim ve bacaklarimda sizi var bir de ara ara mide bulantisi. Goguslerim asiri dolgunlasti cildim guzellesti. Ama cok sukur bu kadar kanama falan yok.Merhaba ben de cuma gecesi öğrendim hayırlı olsunsağlıcakla dünyaya getirelim inşallah
Benim en son adetim Subat 2de basladi ve 7sinde bitti. Ve sanirim 14-17 arasinda hamile kaldim :)))))Merhaba ben de cuma gecesi öğrendim hayırlı olsunsağlıcakla dünyaya getirelim inşallah
Son adet tarihimiz döngümüz falan her şey aynı sanırım
Çok şükür ben de iyi hissediyorum sadece ara sıra batma oluyor kasıklarımda mide kaynaması oluyor bir deAmin canimmm cok tesekkur ederim ins Allahin izni ile saglikla bebislerimize kavusacagiz. Seninle ayni zamanda hamile kalmisiz :))) ayy cok heyecanli. Neler yasiyorsun suan? Ben cok mutluyum bulutlarin üzerindeyim sanki . Tek sikayetim tabanlarim ve bacaklarimda sizi var bir de ara ara mide bulantisi. Goguslerim asiri dolgunlasti cildim guzellesti. Ama cok sukur bu kadar kanama falan yok
Öncelikle hayırlı olsun fakat enfeksiyonunuz varmış tedaviyi yarım bırakmayın enfeksiyon düşük riski yaratıyor doktorunuzla görüşün başka tedavi planı uygularMerhaba guzel hanimlar!
Tesekkur ederim canim. Aldigim antibiyotik hamileler icin tehlikeli oyuzden hemen biraktim. En son dun sabah almistim. Yarin doktorumdan hamilelige uygun bir antibiyotik yazmasini isteyecegim. Cunku bunu mecburen yarim biraktim ismi doksisiklin..Öncelikle hayırlı olsun fakat enfeksiyonunuz varmış tedaviyi yarım bırakmayın enfeksiyon düşük riski yaratıyor doktorunuzla görüşün başka tedavi planı uygular
Bende Kasım annesi olacağım inşallah nerde görmedimHayırlı olsunkasım annelerine bekliyoruz o zaman
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins, hepimiz saglikla sihhatle bebeklerimize kavusalim ins.Bende Kasım annesi olacağım inşallah nerde görmedim
Çok teşekkür ederim inşallah inşallahHayirli olsun canim saglikla kucagina al ins, hepimiz saglikla sihhatle bebeklerimize kavusalim ins.
Konu burada:
Popüler Konu - 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz genellikle organ oluşumu evresinde problem oluyor ki zaten ona daha çok var. Henüz çok yeni gebeliğin. Stres yapma ki gebeliğin güzel ilerlesinTesekkur ederim canim. Aldigim antibiyotik hamileler icin tehlikeli oyuzden hemen biraktim. En son dun sabah almistim. Yarin doktorumdan hamilelige uygun bir antibiyotik yazmasini isteyecegim. Cunku bunu mecburen yarim biraktim ismi doksisiklin..
Sagol canim. Az once cis yaptim silince pembelik geldi cok korkuyorum birsey oldu ya da dusuk olacak diye. Bacaklarimin sizisi fena artti ve belime ara ara agri giriyor. Allahtan kanama gormedim ama pembelik geldi bir kere. Cok korkuyorum . Bugun de pazar heryer kapali doktora ulasamam aciller de bakmiyor burdaKorkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz genellikle organ oluşumu evresinde problem oluyor ki zaten ona daha çok var. Henüz çok yeni gebeliğin. Stres yapma ki gebeliğin güzel ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?