• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileyimmm surpriz bir sekilde!! :) Guzel anneler lutfen tavsiye!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

milasenna

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
46
23
8
35
Merhaba guzel hanimlar!

Ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim. Surpriz oldu cunku asla beklemiyordum. Korunmuyorduk ama eskiden istedigimde olmamisti.
Simdi yeni eve tasindik vs hic konusu yokken adetim 5 gun gecikti ve idrar testi yaptim ekliyorum fotosunu - pozitif cikti. Oglen gidip kan verdim sonucu Pti verecekler. Yurtdışında yasiyorum ve eşim yabanci.

Ben antibiyotik tedavisi goruyorum suan bir enfeksiyonum var idi ama simdi hamile oldugumu ogrendim ve aninda biraktim. Anemim de var demir almam lazim folik asit de. Pti jinekologuma gideceğim fakat cok korkuyorum o zaman kadar bise olur kanama falan duser diye cok korkuyorum. Cunku tutunmasi zor anemi vitamin eksikligi falan bir kere yasadim kimyasal gebelik. Onerileriniz nelerdir gebelik başlangıcında? Benim gibi anemisi olan var mi?

Lutfen fikir ve tecrube paylasimina ihtiyacim var antibiyotik etkilemis midir acaba cunku muhtemelen 3 haftalik en az hamileyim. Son adet baslangic tarihim Şubat 2 idi ve 5 gun surdu.

Bekliyorum mesajlarinizi ve yorumlarinizi kizlar. Simdiden cok cok sagolun Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin su mubarek ayda isteyen herkese versin insallah ❤️🙏🏻

Eklentiler

• IMG_2963.webp
    IMG_2963.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba guzel hanimlar!

Ben bu sabah hamile oldugumu ogrendim. Surpriz oldu cunku asla beklemiyordum. Korunmuyorduk ama eskiden istedigimde olmamisti.
Simdi yeni eve tasindik vs hic konusu yokken adetim 5 gun gecikti ve idrar testi yaptim ekliyorum fotosunu ve pozitif cikti. Oglen gidip kan cerdim sonucu Pti verecekler. Yirtdisinda yasiyorum ve esim yabanci.

sorunumuz su, ben antibiyotik tedavisi goruyorum hamile oldugumu ogrendim ve aninda biraktim. Anemim de var demir almam lazim folik asit de. Pti jinekologuma gideceğim fakat cok korkuyorum o zaman kadar bise olur kanama galan duser diye cok korkuyorum. Cunku tutunmasi zor anemi vitamin eksikligi falan bir kere yasadim kimyasal gebelik. Onerileriniz nelerdir gebelik başlangıcında?

Lutfen fikir ve tecrube paylasimina ihtiyacim var antibiyotik etkilemis midir acaba cunku muhtemelen 3 haftalik en az hamileyim. Son adet baslangic tarihim feb 2 idi ve 5 gun surdu.

Bekliyorum mesajlarinizi ve yorumlarinizi kizlar. Simdiden cok cok sagolun rabbim hepimizin dualarini kab etsin su mubarek ayda isteyen herkese versin insallah ❤️🙏🏻
Hayırlı olsun 🌸 kasım annelerine bekliyoruz o zaman 😀

Merhaba guzel hanimlar!

Simdi yeni eve tasindik vs hic konusu yokken adetim 5 gun gecikti ve idrar testi yaptim ekliyorum fotosunu - pozitif cikti. Oglen gidip kan verdim sonucu Pti verecekler. Yurtdışında yasiyorum ve eşim yabanci.

Ben antibiyotik tedavisi goruyorum suan bir enfeksiyonum var idi ama simdi hamile oldugumu ogrendim ve aninda biraktim. Anemim de var demir almam lazim folik asit de. Pti jinekologuma gideceğim fakat cok korkuyorum o zaman kadar bise olur kanama falan duser diye cok korkuyorum. Cunku tutunmasi zor anemi vitamin eksikligi falan bir kere yasadim kimyasal gebelik. Onerileriniz nelerdir gebelik başlangıcında? Benim gibi anemisi olan var mi?

Lutfen fikir ve tecrube paylasimina ihtiyacim var antibiyotik etkilemis midir acaba cunku muhtemelen 3 haftalik en az hamileyim. Son adet baslangic tarihim Şubat 2 idi ve 5 gun surdu.

Bekliyorum mesajlarinizi ve yorumlarinizi kizlar. Simdiden cok cok sagolun Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin su mubarek ayda isteyen herkese versin insallah ❤️🙏🏻
Endişe etmeyin hic . O size tutunursa ilaç bahane olur bende 4 haftalik hamile olduğumu bilmeden oda değişimi yapmıştım şükürler olsun birsey olmadı. Saglıkla gelsin minik

Endişe etmeyin hic . O size tutunursa ilaç bahane olur bende 4 haftalik hamile olduğumu bilmeden oda değişimi yapmıştım şükürler olsun birsey olmadı. Saglıkla gelsin minik
Amin insallah canim, cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Insallah saglikli bir sekilde dunyama gelir Allahin izniyle 🙏🏻🤍
Size de rabbimden en iyisini ve en sagliklisini dilerim 🤍

Merhaba ben de cuma gecesi öğrendim hayırlı olsun 😍 sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah 🥰
Merhaba guzel hanimlar!

Son adet tarihimiz döngümüz falan her şey aynı sanırım 🤩

Merhaba ben de cuma gecesi öğrendim hayırlı olsun 😍 sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah 🥰
Amin canimmm cok tesekkur ederim ins Allahin izni ile saglikla bebislerimize kavusacagiz. Seninle ayni zamanda hamile kalmisiz :))) ayy cok heyecanli. Neler yasiyorsun suan? Ben cok mutluyum bulutlarin üzerindeyim sanki . Tek sikayetim tabanlarim ve bacaklarimda sizi var bir de ara ara mide bulantisi. Goguslerim asiri dolgunlasti cildim guzellesti. Ama cok sukur bu kadar kanama falan yok.

Amin canimmm cok tesekkur ederim ins Allahin izni ile saglikla bebislerimize kavusacagiz. Seninle ayni zamanda hamile kalmisiz :))) ayy cok heyecanli. Neler yasiyorsun suan? Ben cok mutluyum bulutlarin üzerindeyim sanki . Tek sikayetim tabanlarim ve bacaklarimda sizi var bir de ara ara mide bulantisi. Goguslerim asiri dolgunlasti cildim guzellesti. Ama cok sukur bu kadar kanama falan yok
Çok şükür ben de iyi hissediyorum sadece ara sıra batma oluyor kasıklarımda mide kaynaması oluyor bir de 🥹

Merhaba guzel hanimlar!

Öncelikle hayırlı olsun fakat enfeksiyonunuz varmış tedaviyi yarım bırakmayın enfeksiyon düşük riski yaratıyor doktorunuzla görüşün başka tedavi planı uygular

Öncelikle hayırlı olsun fakat enfeksiyonunuz varmış tedaviyi yarım bırakmayın enfeksiyon düşük riski yaratıyor doktorunuzla görüşün başka tedavi planı uygular
Tesekkur ederim canim. Aldigim antibiyotik hamileler icin tehlikeli oyuzden hemen biraktim. En son dun sabah almistim. Yarin doktorumdan hamilelige uygun bir antibiyotik yazmasini isteyecegim. Cunku bunu mecburen yarim biraktim ismi doksisiklin..

Tesekkur ederim canim. Aldigim antibiyotik hamileler icin tehlikeli oyuzden hemen biraktim. En son dun sabah almistim. Yarin doktorumdan hamilelige uygun bir antibiyotik yazmasini isteyecegim. Cunku bunu mecburen yarim biraktim ismi doksisiklin..
Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz genellikle organ oluşumu evresinde problem oluyor ki zaten ona daha çok var. Henüz çok yeni gebeliğin. Stres yapma ki gebeliğin güzel ilerlesin 🌺

Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz genellikle organ oluşumu evresinde problem oluyor ki zaten ona daha çok var. Henüz çok yeni gebeliğin. Stres yapma ki gebeliğin güzel ilerlesin 🌺
Sagol canim. Az once cis yaptim silince pembelik geldi cok korkuyorum birsey oldu ya da dusuk olacak diye. Bacaklarimin sizisi fena artti ve belime ara ara agri giriyor. Allahtan kanama gormedim ama pembelik geldi bir kere. Cok korkuyorum . Bugun de pazar heryer kapali doktora ulasamam aciller de bakmiyor burda

Back