Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun benim.testime de bakar mısın regle 5 gün var ben silik gördüm ama marka artimed o yüzden yalancı diyorlar modum düştü ve hiç belirtim yok senin beş gün kala belirtin var mıydıMaşallah arkadaşım. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin![]()
maşallahKızlar kaç aydır burada yazıyorum sorular soruyorum bu haberi de vermek istedim adetime 1 2 gün var kan testi verdim 138 çıktı beta![]()
Awox bu adetime 1 2 gün varmaşallahdarısı bize olsun testlerin nasıl gösteriyordu resim atablrmsn
![]()
Ama Allah nasip etsin herkese ben hala inanamıyorum 1 bucuk sene olacak neredeyse olmuyordumaşallah![]()
çok sevindim adınıza sabrın sonu selametAma Allah nasip etsin herkese ben hala inanamıyorum 1 bucuk sene olacak neredeyse olmuyordu![]()
Ya benimde öyle 1 senedir olmuyor peki belirtin falan var mıydı yada takviye yaptığın Birşey rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAma Allah nasip etsin herkese ben hala inanamıyorum 1 bucuk sene olacak neredeyse olmuyordu![]()
Evet 1 buçuk aydır foliborn Myforce diye bir vitamin takviyesi alıyorum doktorun önerisi ile. Belirti olarak yoğun ağrım var sadece göğüste falan bir belirtim yok ama bel ve rahim ağrım çok fazla. Ben ramazandan sonra rahim filmi çektirecektim tıkanıklık olduğunu düşünmeye başlamıştım. Rabbim bu mübarek ayda böyle bi haber verdi çok şükür. Umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah siz de en yakın zamanda bu haberi alırsınızYa benimde öyle 1 senedir olmuyor peki belirtin falan var mıydı yada takviye yaptığın Birşey rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim benimde buraya hamileyim diye yazmak nasip olsun normalde 16 sında adet olmam gerekiyor ama daha adete dair hiçbir belirti yok bakalım sadece belim ağrıyor bu ay umudum yüksek genede hayırlısı tabiki sizin adınıza da çok sevindimEvet 1 buçuk aydır foliborn Myforce diye bir vitamin takviyesi alıyorum doktorun önerisi ile. Belirti olarak yoğun ağrım var sadece göğüste falan bir belirtim yok ama bel ve rahim ağrım çok fazla. Ben ramazandan sonra rahim filmi çektirecektim tıkanıklık olduğunu düşünmeye başlamıştım. Rabbim bu mübarek ayda böyle bi haber verdi çok şükür. Umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah siz de en yakın zamanda bu haberi alırsınız
Siz de bu vitamini kullanmaya başlayabilirsiniz bence. Sormak istediğiniz ne olursa sorabilirsiniz seve seve yanıtlarım. Bu 1 buçuk senede o kadar çok soru sordum ve cevap aradım ki. Yaşayan anlar en çok.Amin inşallah çok teşekkür ederim benimde buraya hamileyim diye yazmak nasip olsun normalde 16 sında adet olmam gerekiyor ama daha adete dair hiçbir belirti yok bakalım sadece belim ağrıyor bu ay umudum yüksek genede hayırlısı tabiki sizin adınıza da çok sevindim![]()
Peki kan testi vermek için hani sizi ne itti ona ben de düşünüyorum test vermeyi ama olumsuz olur diye korkuyorum 2 günüm var adet günüme deSiz de bu vitamini kullanmaya başlayabilirsiniz bence. Sormak istediğiniz ne olursa sorabilirsiniz seve seve yanıtlarım. Bu 1 buçuk senede o kadar çok soru sordum ve cevap aradım ki. Yaşayan anlar en çok.
Yaşadığım ağrı biraz erken başladı mesela adetten 1 hafta önce falan ağrım, kasık batması başladı ve inanın adet ağrısından çok daha yoğun bir ağrı birden rahmime iğne saplanır gibi oldu dün akşam ilaç içecektim dedim acaba bi test yapsam mı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı zaten bugün de kan verdimPeki kan testi vermek için hani sizi ne itti ona ben de düşünüyorum test vermeyi ama olumsuz olur diye korkuyorum 2 günüm var adet günüme de
Amin canım rabbim en yakın zamanda sana da bu güzel haberi nasip etsinHayırlı olsun canımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et![]()
Maşallah bende bu ay cok vitamin aldım benimde kasık çekilmem ve bel ağrım var inşallah güzel haberler alırım bendeEvet 1 buçuk aydır foliborn Myforce diye bir vitamin takviyesi alıyorum doktorun önerisi ile. Belirti olarak yoğun ağrım var sadece göğüste falan bir belirtim yok ama bel ve rahim ağrım çok fazla. Ben ramazandan sonra rahim filmi çektirecektim tıkanıklık olduğunu düşünmeye başlamıştım. Rabbim bu mübarek ayda böyle bi haber verdi çok şükür. Umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah siz de en yakın zamanda bu haberi alırsınız
İnşallah bu mübarek ramazan ayında bekleyen herkesin yüzünü güldürür rabbimMaşallah bende bu ay cok vitamin aldım benimde kasık çekilmem ve bel ağrım var inşallah güzel haberler alırım bende