- Konu Sahibi yildirak49
-
sukurler olsun ki 6 aylik denemeden sora hamile kaldim hic yumurtlama takip etmemistim ama bu ay takip eder etmz hamile kaldim hic tedawisiz ustelik idrar yollarim enfeksiyonluykn sayfaya umitszce hp yazardim ama rabbim gonderdi sukurler olsun we ins.. saglikli bir sekilde kucagima almk nasip olurr darisi tum anne adaylarinin basina o iki cizgiyi gormk nasil bi duygu bugun anladinm skurler olsunn
çok teşekkürler canımadetinin ilk gunundn itibaren say 10-12-14-15inci gunler esinle brlikte ol.. tabi eger dzenli adet goruyosan 28gunde bir yok daha erkn yada daha gecse gne ayni say o gunler iliskide bulun hmen ayagi kalkma ayagini 20 daka hawaya dik ayaklarini hamile kalmayi dsundgun ay hep sicak tut sigara kullaniyosan azalt meywe tuket yumurtlaman gerceklestginde saglikli spermi alabilsin dye..esinide scak tut heleki pantolon altina biseylr gysin sgarayi azaltsin sinirden stresten uzak durun ikinizde we unutmadan esinle istekli olun ilski aninda cocuk icin dsunmeyin o ani byle iste bitanm bu arada uyku dzeninine dkkat etsin esun we yumurtlamaya yakin sert kahwe icir esine spermi guclendriyo :)
ewet yarin gtcem zaten haklisin kesinlikle enfeksyon kulak arkasi edilmemeli
Tebrikler Canimmsukurler olsun ki 6 aylik denemeden sora hamile kaldim hic yumurtlama takip etmemistim ama bu ay takip eder etmz hamile kaldim hic tedawisiz ustelik idrar yollarim enfeksiyonluykn sayfaya umitszce hp yazardim ama rabbim gonderdi sukurler olsun we ins.. saglikli bir sekilde kucagima almk nasip olurr darisi tum anne adaylarinin basina o iki cizgiyi gormk nasil bi duygu bugun anladinm skurler olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?