• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimm hamileyimmm hamileyimmm

yildirak49

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
58
0
6
34
Muş
sukurler olsun ki 6 aylik denemeden sora hamile kaldim hic yumurtlama takip etmemistim ama bu ay takip eder etmz hamile kaldim hic tedawisiz ustelik idrar yollarim enfeksiyonluykn sayfaya umitszce hp yazardim ama rabbim gonderdi sukurler olsun we ins.. saglikli bir sekilde kucagima almk nasip olurr darisi tum anne adaylarinin basina o iki cizgiyi gormk nasil bi duygu bugun anladinm skurler olsunn

Canimmm ilk yorum ilk tebrik benden olsun. Allahim oncelikle su ezan vakti sag salim kucağına almayi nasip etsin. Hayırlı merhametli ve cook tatlı bir bebegin olsun. İsteyen herkese nasip etsin. Tebrik ederim :)

çook sevindim Allah hayırlı evlat nasip etsin
3 yıldır isteyen biri olarak burda hamile kalanlara kendim kalmış gibi sevinip ümitleniyorum
darısı bana inşallah...

Rabbim en kisa zamanda meleklerinizi kucaklariniza göndersin.. inanin dua edin rabbim szi geri cewirmeyecektr ama olmadigi her an isyan deil sukur edin wardr rabbimin bildgi deyip bn hp oyle yaptim ustlik bu ay tedawiye baslicakken oluwerdii .. hpinize tekrar teskr ederimm sewincimi birlikte paylastginz icin hpinizin duacisyimm kardeslerimm :) <3 <3

Hayırlı olsun. .Allah bize e nasip etsin.
Ben de 4 aydir deniyorum. Yumurtlama donemini nasil hesapladin ? Ovulasyon testj ile mi nasil anladın
Kisiden kisiye degisiyormus ya:! S

adetinin ilk gunundn itibaren say 10-12-14-15inci gunler esinle brlikte ol.. tabi eger dzenli adet goruyosan 28gunde bir yok daha erkn yada daha gecse gne ayni say o gunler iliskide bulun hmen ayagi kalkma ayagini 20 daka hawaya dik ayaklarini hamile kalmayi dsundgun ay hep sicak tut sigara kullaniyosan azalt meywe tuket yumurtlaman gerceklestginde saglikli spermi alabilsin dye..esinide scak tut heleki pantolon altina biseylr gysin sgarayi azaltsin sinirden stresten uzak durun ikinizde we unutmadan esinle istekli olun ilski aninda cocuk icin dsunmeyin o ani byle iste bitanm bu arada uyku dzeninine dkkat etsin esun we yumurtlamaya yakin sert kahwe icir esine spermi guclendriyo :)

sukurler olsun ki 6 aylik denemeden sora hamile kaldim hic yumurtlama takip etmemistim ama bu ay takip eder etmz hamile kaldim hic tedawisiz ustelik idrar yollarim enfeksiyonluykn sayfaya umitszce hp yazardim ama rabbim gonderdi sukurler olsun we ins.. saglikli bir sekilde kucagima almk nasip olurr darisi tum anne adaylarinin basina o iki cizgiyi gormk nasil bi duygu bugun anladinm skurler olsunn

ayyy gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağna almayıda nasip etsin inşallah

adetinin ilk gunundn itibaren say 10-12-14-15inci gunler esinle brlikte ol.. tabi eger dzenli adet goruyosan 28gunde bir yok daha erkn yada daha gecse gne ayni say o gunler iliskide bulun hmen ayagi kalkma ayagini 20 daka hawaya dik ayaklarini hamile kalmayi dsundgun ay hep sicak tut sigara kullaniyosan azalt meywe tuket yumurtlaman gerceklestginde saglikli spermi alabilsin dye..esinide scak tut heleki pantolon altina biseylr gysin sgarayi azaltsin sinirden stresten uzak durun ikinizde we unutmadan esinle istekli olun ilski aninda cocuk icin dsunmeyin o ani byle iste bitanm bu arada uyku dzeninine dkkat etsin esun we yumurtlamaya yakin sert kahwe icir esine spermi guclendriyo :)
çok teşekkürler canım:3:Bu ay uygulayacağım,hiç bu kadar dikkat etmemiştim... inşaAllah senin gibi ben de bu HARİKA haberi veriririm:49: ..hadi hayırlısı...:26::26:

Allah hepinzden razi olsun rabbim ellerinizi bos cewrmesin.. papatyacim canim senin inancin oldktan sora gersini rabbme birak hade bakalim bir mujdede senden

Hayırlı olsun tebrikler öncelikle.Bende de enfeksiyon var ancak gebelikle beraber epey arttı, Enfeksiyon gebelikte çok çok önemli hemen tedbirini almalı dr a gitmelisin ilerlemeden

Son düzenleme:
ewet yarin gtcem zaten haklisin kesinlikle enfeksyon kulak arkasi edilmemeli

Canim bi konuda yazdigiini okumustum, benim adetime 10 gub falan var kadimlarimda batma var uyku durumum var . Bacaklarimda kasinti var. Ama adetime 10 gun var bu normal mi?

bnimde aynen oyle olmustu adetime 10 gun kala bi kasik agrisi bi uyku ama bnin yumurtlamadan bi hafta once gerceklesti bu gbi durum döllenme olmus olmaliydi heralda bu yuzden goguslerindede agri warsa istah acikligi warsa kilo aldgini dsunuyosan psikoljkmn ins gbesun hade bakalm ins bir mujdede senden olur ama hp aklinda hamileyimdr kesin dsuncesi olsun psklojikmn hazrla kndini bu en buyuk destek tabi stresten uzaksizin :)

Tebrikler Canimm

Back