hamileyimm , adet miyim bana yardım

purple_0101

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
173
91
Merhaba herkese, konuşmaya ihtiyacim var. hamile miyim bilemedim. Anneme kayinvalideme de sormak istemedim. Hamile değilsem boşuna ümitlenmesinler diye...
Son adet günü 2 ekim. İlk defa bu ay farklı hissettim kendimi.
9gün önce inanılmaz bir gaz basladı,karnım şişti.
ilk 3gün patlıyacam sandım.
Kabızlık, baş ağrısı falanda oldu hatta agrı kesici aldım (haftasonu doğa yürüyüşündeydık çabuk grip olurum,üşüttüm heralde dedim. )
Çok yemek yiyen biri değilim ama aç kalkmam sofradan normalde.
4-5 gündür her zamanki porsiyonumu bitiremiyorum. Midemde yanmalar oluyor. hıçkırıyorum, Geğirip duruyorum.30 snde 6-7 defa geğirme vardr heralde...hatta bazen geğirirken hıçkırıyorum:-). Başkası söylese abartıyorsun derdim ama bizzat yaşıyorum...
canım bişiler istiyor sürekli. Tv de görüyorum cnm istiyor pizza mı alsak diyorum , çikolata kaşıklıyorum...
3gündür sağa dönüyorum, sola dönüyorum uyuyamıyorum. Her yanımda ağrı var, bıçak batar gibi... göğsüm şişiyor, hassaslaştı .. eşim sarılınca bile canım yanıyor.. dişlerim sızlıyor.
Adet günüm düzenliydi, 4gün geçti.. bugün idrar testi yaptim. Sonuc negatif..
Bugün 2 defa tansiyonum düştü, bayilacak gibiydim. Midem bulanıyor arada. Ruh halim değişiyor bi gülüyorum bi ağliyorum.. ellerim kurumaya başladı, krem sürmeden duramıyorum. Bu kadar ...
şimdi ben hamile miyim, adetim mi gecikiyor? Ne dersiniz...

Bu arada adet zamanlarında gergin olurdum. Gaz olmaz arada kabız olurdu. Sadece çikolata yerdim. Çok yemeyen, geğirmeyen, hıçkırmayan çok üşüyen biriydim..:-)

Belirtilerinin bir cogu icn malesef henuz cok erken adet gecikmesini de hep 28 gun uzerinden dusunmemek gerekio son adet tarihinden 35 gun gecmeden adet gecikmesi olmuo malesef. Ama herseyden ziyade bu dediin butun belirtiler hamileligin 6. 7.haftasindan sonra baslio. Test negatif cikmis halen daha gun tut 35gun gecio adet olmazsan bida test yap yada kan ver direk. Hakkinda hayirlisi olsun

Belirtilerinin bir cogu icn malesef henuz cok erken adet gecikmesini de hep 28 gun uzerinden dusunmemek gerekio son adet tarihinden 35 gun gecmeden adet gecikmesi olmuo malesef. Ama herseyden ziyade bu dediin butun belirtiler hamileligin 6. 7.haftasindan sonra baslio. Test negatif cikmis halen daha gun tut 35gun gecio adet olmazsan bida test yap yada kan ver direk. Hakkinda hayirlisi olsun

Teşekkürler juno hayrlısı olsun tabi.. bugün sabah yine bir test yaptım. Test bozuk çıktı :63: sağlık ocağına gittim, yarın kan testinin sonuçlarına bakıcaz.Hamile değilsem yanılıorsam diye çevreme de söyliyemiyorum otururken midemde yanma kramp falan oluyor. Hamile değilsem ya mideyle yada apandistle ilgili bir sıkıntı varr ozmn aklıma neler geliyor :stop:

bende de aynıları var ama ben adete yoruyorum canım. Benim daha 5 günüm var :) hiç umudum yok bu aydan
Bende öyle gaz, kabız fln olunca dedim doğa yürüyüşünde üşüttüm heralde....
Sonra midem yanmaya basladı ılerleyn gunlerde dedım cok yedim heralde.. aklıma gelmedi hamilelik.. ama arka arkaya olunca ve artık sabah uyandgmda da yanmalar kramplar oldugunda dedim bn hamile olabılırmıyım acaba ? Adet tarihi de geçince doktora gttım bgn. Allah'tan hayırlısı olsun hakkımızda :KK64:

Teşekkürler juno hayrlısı olsun tabi.. bugün sabah yine bir test yaptım. Test bozuk çıktı :63: sağlık ocağına gittim, yarın kan testinin sonuçlarına bakıcaz.Hamile değilsem yanılıorsam diye çevreme de söyliyemiyorum otururken midemde yanma kramp falan oluyor. Hamile değilsem ya mideyle yada apandistle ilgili bir sıkıntı varr ozmn aklıma neler geliyor :stop:
sansina bozuk test denk gelmis kotu olmus cidden ama kan testi daha garanti en azindan. Insalla hayirli sonuc cikar ama hamile diilsende bozma moralini ve herhangi bi hastaliin varmis gb dusunme hamilelik istediin icin bazi seyleri psikolojik olarak yasio olabilirsin

madde1.gif
madde1.gif
madde1.gif
madde1.gif
madde1.gif

sansina bozuk test denk gelmis kotu olmus cidden ama kan testi daha garanti en azindan. Insalla hayirli sonuc cikar ama hamile diilsende bozma moralini ve herhangi bi hastaliin varmis gb dusunme hamilelik istediin icin bazi seyleri psikolojik olarak yasio olabilirsin

Benimle aynî durumu yasamis kişilerin yazdıklarını okuyorum. Her duydugumu arastriyorum. Bu belirtiler kist belirtisi bile olabilirmis...yumurtalikta olusan kist belirtileri :
Adet duzensizligi
Karında şişkinlik
Karın ağrısı
Sindirim sistemi bozuklukları
İdrar yolu şikayetleri
Adet düzensizliği sayılır mı bilemiorum. Nadiren 1gün erken 1 gün sonra olur ama 5gün gecikti..karnım şiş, karın ağrım var, kabızlık var. İshal yok. İdrar yolu şikayetleri yok. Moralim çok bozuk :KK43:

madde1.gif
madde1.gif
madde1.gif
madde1.gif
madde1.gif

Benimle aynî durumu yasamis kişilerin yazdıklarını okuyorum. Her duydugumu arastriyorum. Bu belirtiler kist belirtisi bile olabilirmis...yumurtalikta olusan kist belirtileri :
Adet duzensizligi
Karında şişkinlik
Karın ağrısı
Sindirim sistemi bozuklukları
İdrar yolu şikayetleri
Adet düzensizliği sayılır mı bilemiorum. Nadiren 1gün erken 1 gün sonra olur ama 5gün gecikti..karnım şiş, karın ağrım var, kabızlık var. İshal yok. İdrar yolu şikayetleri yok. Moralim çok bozuk :KK43:
moralini bozmamaya calis bozdukca gecikmeyi de tetikleyebilirsin. o yuzden bi sakinlesmeye calis adet olduktan sonra bi doktora gorunursun hem icinde rahat eder.

moralini bozmamaya calis bozdukca gecikmeyi de tetikleyebilirsin. o yuzden bi sakinlesmeye calis adet olduktan sonra bi doktora gorunursun hem icinde rahat eder.
Sabah çok kötüydüm eşimle konuşunca biraz sakinleştim. Haklısın oluruna bırakayım diyorum. Bir de şimdi jinekolog araştırmaya başladım zamanı gelmiş sanırım...
Buarada doğumuna çok az kalmış maşallahhh, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK54:

Sabah çok kötüydüm eşimle konuşunca biraz sakinleştim. Haklısın oluruna bırakayım diyorum. Bir de şimdi jinekolog araştırmaya başladım zamanı gelmiş sanırım...
Buarada doğumuna çok az kalmış maşallahhh, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK54:
sevindim sakinlesmene. hamilelik olmasa dahi hamilelik dusundugun icin bi kontrol yaptirmanda fayda var tabiki. hakkinda hayirlisi olsun insalla. guzel dualarin icin tesekkur ederim. artik ciddi ciddi gun saymaya basladim saglikla kavusacagim gunu iple cekiyorum. Allahim sana da en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insalla :)

sevindim sakinlesmene. hamilelik olmasa dahi hamilelik dusundugun icin bi kontrol yaptirmanda fayda var tabiki. hakkinda hayirlisi olsun insalla. guzel dualarin icin tesekkur ederim. artik ciddi ciddi gun saymaya basladim saglikla kavusacagim gunu iple cekiyorum. Allahim sana da en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insalla :)
İnşallah hayırlısı .tesekkür ederimm:KK66:

X