Hamileyim:)

Saira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
119
0
96
- Yurtdışı
rüyalarim gercek oldu, sonunda bende hamileyim, okadar denedim bekledim olmadi, beklemedigim bi anda geliverdi bebesim :) su anda 8+3 haftalik hamileyim :) sevincen delirebilirim :)

canım benim ohh ne güzel hayırlı olsun kuzucum
bende dün kızımın cinsiyetini öğrendim
sevinçten napcam bilmiyorum
mide bulantıların varmı

sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

migde bulantilari sabahlari var o öldürüyor beni zaten, 3 kilo verdim, dogru düzgün yiyemiyorum diye... ama olsun bebesim saglikli gelsinde raziyim :) 7-8 ay ugrasdim olmadi, artik tamam bos verdim dedigim anda hamile kaldim :) arkadaslar sizlere tavsiye kafaya takmamak stress yapmamak ise yariyormus ben aylarca bosuna taktim kafaya, günmü hesaplamadim, saatmi tutmadim, hepsi bos... trde tatilde hic kafama takmadigim bir anda hamile kaldim :)

tebrik ederimmmmmm :lepi:
ben de 8 + 5 haftalik hamileyim cnmm..
saglikla gelsin yavrularimizz

cok sevindim buna, doktorum 30.04.2010 dogum tarifi verdi, 5 Mayisda benim dogum günüm, insallah benim dogum günümde dogar insallahhh :) dünyalar benim olur ozaman

çok sevındım canım ALLAH sağsalım kucagına almayı nasıp etsın inşallah bende böyle haykırırım hamıle oldugumu bende beklıyorum doru söylüyorsun aslında kafaya takmamak gerekıyor ama yapamıyorum

canım benim ohh ne güzel hayırlı olsun kuzucum
bende dün kızımın cinsiyetini öğrendim
sevinçten napcam bilmiyorum
mide bulantıların varmı

ben hep ilk cocugum kiz olsun istiyorum ama icimden bir ses hep karnimdakinin bir oglan oldugunu söylüyor :) büüyk merakla bekliyorum bebisimi

elinde degil, biliyorum cünki aynisini ben yaptim, kafama taktim hesap kitapla ugrasdim, hem esimi hem kendimi stresse soktum, ama nafile... trde tatilde unuttugum bir anda kafamin rahat oldugu bir anda oldu... insallah sende en yakin zamanda hamile kalirsin canim... dua edicem hamile kalmak isteyen anne adaylari icin :)

ben hep ilk cocugum kiz olsun istiyorum ama icimden bir ses hep karnimdakinin bir oglan oldugunu söylüyor :) büüyk merakla bekliyorum bebisimi

tebrikler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.stres yapmamak dışında haile kalmak için yaptığın farklı şeyler varmıydı peki?

tebrikler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.stres yapmamak dışında haile kalmak için yaptığın farklı şeyler varmıydı peki?

doktora gitmisdim, doktorda daha gencsin, bekle sabret, görünürde bir sorun yok dedi, yumurtlama günlerini hesapla filan gibi bildigimiz seyleri söyledi... bende cok taktim kafama yumurtlama günlerimi hesapladim, internetten okudugum bi takim seyleri uyguladim, misal iste hamile kalmak icin hangi pozisyonlarda iliskiye girmek iyidr filan diye. ama inan hicbiri yaramadi... biz trde tatildeyken, kafam rahatken, stress yokken beklemedigim bir anda hamile kaldim... kafaya takmak, stress yapmak cok etkiliyormus hamile kalmayi bunu cok iyi anladim... elinizden geldiginde takmayin kafaniza... hafta sonu kisa bir tatile cikin, sakin bir kafayla tatilin tadini cikarak, bebekten cok fantazi düsünerek iliskiye girmeye calisin... ben öyle hamile kaldim insallah size yardimci olurum bu sekilde...

inşallah bende kafamdan atabilirim dua et canım ALLAH senınde bebişini sağsalım kucagına almayı nasıp etsın AMINN...

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Darısı bizlere işallah :Saruboceq:

Tbrik ederi canım.. sağ salim kucağına da alırsın inşallah...
darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşallah

hamile olanın duaları kabul olur.. bende geçen ay düşük yaptımm.. 5 haftalık falan dı dua et benim içn en kısa zamanda tekrar olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…