Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederimmmmmm :lepi:
ben de 8 + 5 haftalik hamileyim cnmm..
saglikla gelsin yavrularimizz
canım benim ohh ne güzel hayırlı olsun kuzucum
bende dün kızımın cinsiyetini öğrendim
sevinçten napcam bilmiyorum
mide bulantıların varmı
çok sevındım canım ALLAH sağsalım kucagına almayı nasıp etsın inşallah bende böyle haykırırım hamıle oldugumu bende beklıyorum doru söylüyorsun aslında kafaya takmamak gerekıyor ama yapamıyorum
ben hep ilk cocugum kiz olsun istiyorum ama icimden bir ses hep karnimdakinin bir oglan oldugunu söylüyor :) büüyk merakla bekliyorum bebisimi
tebrikler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.stres yapmamak dışında haile kalmak için yaptığın farklı şeyler varmıydı peki?
inşallah bende kafamdan atabilirim dua et canım ALLAH senınde bebişini sağsalım kucagına almayı nasıp etsın AMINN...elinde degil, biliyorum cünki aynisini ben yaptim, kafama taktim hesap kitapla ugrasdim, hem esimi hem kendimi stresse soktum, ama nafile... trde tatilde unuttugum bir anda kafamin rahat oldugu bir anda oldu... insallah sende en yakin zamanda hamile kalirsin canim... dua edicem hamile kalmak isteyen anne adaylari icin :)