G
gunesim07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gunesim07
arkadaslar sevincimi sizlerle paylasmak istedim bende hamileyim 2 yildir bebek hasreti cekidum sonunda dualarim kabul oldu allahima sukurler olsun isteyen herkese cifte cifte nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darisi basina cnm evt 2 yil 3 ay olmustu kismet buguneymiscanımmmmmmmmmmmmmmm ne çok sevindim bilemezsin çok tebrikederimmmm
çok beklemiştin canım benim kucağına aldığın günleride görmek nasipolsun inşşşşş
nurayim cok tsk ederim bidenemgunesim bu sabah gelinlikli foto gorunce profiline bir bakayim dedim
o da ne:) hamileyim yazmissin
hemen mesajlarina baktim sonra
cok cok sevindim Allah tamamina erdirsin canima.s.
ahh cnmsin ya cok sukur bugunleride gordukgüneşim tebrik ederim cnm tekrar tekrar sabrın mükafatı cnm çok çokkk tebriklerrr
cok tsk cnm 5 haftalik olmayanlarada nasip etsin ins allahimcanım çok tebrik ederim.kaç haftalık.allah kucağına almayı nasip etsin.hepimizi inşallah.allahım olmayanlarada versin.
amin cifte cifte nasip etsin ins beklemek cok zor ins fazla beklemezsiniztebriklerr.allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza
oyyyyyyyy sedosum darisi basina ins en yakin zamanda imkansiz diye bisey yok allah isterse oluyo :sm_cool::sm_cool:Bitanem nasıl mutlu oldum anlatamam. Şeniz
Şükürler olsun rabbime dualarımız kabul oldu :Saruboceq:
Allahım tamamına erdirsin canım dostum :Saruboceq: çok duygulandım
Darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah :1rolleyes:
tebrikler tatlım allah tamamına erdirsin darısı tüm bebiş hasretiyle yananların başınaa.s.