- 2 Aralık 2019
- 37
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi sabahtcskn
arkadaslar 17 yasındayım ve evlıyım hamıleyım adetımden 7 gun gectı teste sılık cıktı ama goguslerm cok sıs doktora gıtsem esımı polısler alırmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman eşinizi neden alsın polisler gelip daha açıkça anlatırmısınız bu şekilde yardımcı olamayız17 yaşındayım resmı nıkah var 3 aylık evlıyız
Aile izinli resmi nikâhınız varsa almazlar eşini içeri. Ama ne olursa olsun sağlık ocağından kaydını yaptırmak zorundasın. Doğacağı zaman da ortaya çıkar 17de hamile olduğun. 18ine çok mu var? Nikah yoksa bir an önce nikâh yaptırın (resmi).arkadaslar 17 yasındayım ve evlıyım hamıleyım adetımden 7 gun gectı teste sılık cıktı ama goguslerm cok sıs doktora gıtsem esımı polısler alırmı
resmı nıkahımız var 3 aylık evlıyız 18 ıme 6 ay varAile izinli resmi nikâhınız varsa almazlar eşini içeri. Ama ne olursa olsun sağlık ocağından kaydını yaptırmak zorundasın. Doğacağı zaman da ortaya çıkar 17de hamile olduğun. 18ine çok mu var? Nikah yoksa bir an önce nikâh yaptırın (resmi).
Şuan içinde taşıdığın canlı herşeyden daha önemli en kisa süre de hastaneye gitmen lazım yani korkunun ecele faydası yok burda bu konuda kimse ne dese boş doğrusu buresmı nıkah var 3 aylık evlıyız haberlerde cıkıyor ya ondan korktum
gıdıcem bıraz daha beklıyorum kalp atısını duymak ıcın resmı nıkah var zaten 3 aylık evlıyız bısey olmaz sanırımŞuan içinde taşıdığın canlı herşeyden daha önemli en kisa süre de hastaneye gitmen lazım yani korkunun ecele faydası yok burda bu konuda kimse ne dese boş doğrusu bu
Yani korkma gereken birsey yok yani evet evlisin nikahin var ve 6 ay sonra 18 ine giricek sin o zaman hayırlı olsun stres yapıp üzme kendinigıdıcem bıraz daha beklıyorum kalp atısını duymak ıcın resmı nıkah var zaten 3 aylık evlıyız bısey olmaz sanırım
sızde hamılesınız galıba hamılelık hormonu oldugu ıcın boyle sacma sapan seylere uzuluyorumYani korkma gereken birsey yok yani evet evlisin nikahin var ve 6 ay sonra 18 ine giricek sin o zaman hayırlı olsun stres yapıp üzme kendini
Birşey olmaz benim bir arkadaşımda 16 yaşında evlendi aile izni ile 17 sinde anne oldu resmi nikah varsa kimse bise diyemez17 yaşındayım resmı nıkah var 3 aylık evlıyız