• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıleyım

sabahtcskn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
37
2
1
22
arkadaslar 17 yasındayım ve evlıyım hamıleyım adetımden 7 gun gectı teste sılık cıktı ama goguslerm cok sıs doktora gıtsem esımı polısler alırmı

Resmî nikahınız varsa bir şey olmaz lakin hayatınıza çok yazık. Bari okuyun bir iş sahibi olun, çabalayın. O yavruya yazık etmeyin. Ne diyeyim Allah akıl fikir İhsan etsin.

Polisler alacak olsa bile doktora gitmek zorundasiniz. Bebegi napmayi planliyorsunuz ki? Allah im o sabiye simdiden hayirli hayat versin. Cok uzuluyorum boyle seylere.

yok evlıyım korktum haberlerde vs cıkıyor ya eşlerını alıyorlar karakola bızım resmı nıkahımız var 3 aylık evlıyız

arkadaslar 17 yasındayım ve evlıyım hamıleyım adetımden 7 gun gectı teste sılık cıktı ama goguslerm cok sıs doktora gıtsem esımı polısler alırmı
Aile izinli resmi nikâhınız varsa almazlar eşini içeri. Ama ne olursa olsun sağlık ocağından kaydını yaptırmak zorundasın. Doğacağı zaman da ortaya çıkar 17de hamile olduğun. 18ine çok mu var? Nikah yoksa bir an önce nikâh yaptırın (resmi).

Aile izinli resmi nikâhınız varsa almazlar eşini içeri. Ama ne olursa olsun sağlık ocağından kaydını yaptırmak zorundasın. Doğacağı zaman da ortaya çıkar 17de hamile olduğun. 18ine çok mu var? Nikah yoksa bir an önce nikâh yaptırın (resmi).
resmı nıkahımız var 3 aylık evlıyız 18 ıme 6 ay var

Şuan içinde taşıdığın canlı herşeyden daha önemli en kisa süre de hastaneye gitmen lazım yani korkunun ecele faydası yok burda bu konuda kimse ne dese boş doğrusu bu
gıdıcem bıraz daha beklıyorum kalp atısını duymak ıcın resmı nıkah var zaten 3 aylık evlıyız bısey olmaz sanırım

gıdıcem bıraz daha beklıyorum kalp atısını duymak ıcın resmı nıkah var zaten 3 aylık evlıyız bısey olmaz sanırım
Yani korkma gereken birsey yok yani evet evlisin nikahin var ve 6 ay sonra 18 ine giricek sin o zaman hayırlı olsun stres yapıp üzme kendini

Back