Hamileyim

incikupeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
530
549
Ilk defa konu actim sanirim. Benimle bilgi paylasabilecek birilerine ihtiyacim var .reglime 9 gun kala testlerim pozitif cikti. Hala da oyle. Suan 6gun kaldi. Son 2 gundur ozellikle geceleri cok sancim oluyor. Gaz ve kasik sancilari. Ikisi bir olunca cok rahatsiz oluyorum. Uykumdan uayndiran sancilar. Kivrandirmiyor ama tedirgin ediyor beni. Gunduz bayagi az sadece arada gerginlik ve batma oluyor. Ama uyurken bukadar gaz ve agri normal mi ? Biri beni rahatlatsin lutfen ya da yasayan varsa bilgi verebilir mi?. Henuz doktora gitmedim cjnku cok erken ve daha once kimuasal yasamistim.en azindan bat gunu gelsin diyorum..

öncelikle hayırlı olsun canım inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar ben polikistikover hastasıyım. Bebek sehibi olmayı çok istiyorum ancak eşim pek istemediğinden geri çekilme yöntemiyle korunuyor son adet tarihim 11 mart idi 32 günde bir döngüm var yumurtlama günümün olduğu günde ilişkiye girdik 2 nisan tarihine denk geliyordu. İlişki sonrası kaçmış olma umuduyla yattım bacakları diktim vs ihtimal arttırmaya uğraştım anlıcağınız.Ve 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ağrım çok olduğu için dün kadın doğum uzmanına göründüm iltihaplanma varmış ilaç verdi harici olarakta yumurtalıklarda folikul var dedi rahim kalınlaşması nedeniyle test yaptı yine negatif çıktı ve adet söktürücü verdi. merak ettiğim nokta şu benim yumurtlamam geç olduğu için bebiş olsa geç döllenme olmuş olucak testler için çok mu erken davrandım acaba. Mide bulantısı kasık ağrısı baş ağrısı ve sık idrara çıkma akıntı gibi belirtiler var. benzer durum yaşayanınız var mı

Arkadaşım tebrik ederim ben de hamileyim ilk muayenede 5 haftalıktı keseyi gördük kalp atışlarını dinleyemedik.şu an 5+5 yarın tekrar gideceğim.siz ne Zaman duydunuz kalp atışlarını?

Bunların her biri psikolojik ve enfeksiyon kökenlide olabilir. Geri çekilme yöntemiyle gebe kalma ihtimalin çok düşük erkek istemiyorsa kendini çok güzel kontrol edebiliyor. Gebelik o kadar kolay değil maalesef sende biliyorsun. Umarım eşin en kısa sürede ister bebek sahibi olursunuz. geç döllenme bile olsa (bende 32 günde bir oluyorum ve geç döllenme) yine adet tarihinde çıkıyor. 5’in üstünde çıkıyor mutlaka. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…