Hamileyim Yardim edin lutfen!!!!!!

tugba981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
7
0
86
Almanya
Kizlar yardim edin 3 yildir spiral kullandim belli araliklarda mantar enfeksiyonu oldum fitil kullandim 2 haziranda spriali cikarttirdim ayni gun regl oldum ve dun 4 haftalik hamile oldugumu ögrendim ama yaklasik 5 gundur yumurtaliklarimda sanci seklinde agrim var arada belim agriyor agri cok siddetli degil ama rahatsiz edici cok korkuyorum dis gebelik yada düsük belirtisi mi diye ?? 4 haftalik hamileleikte boyle agrilar normal mi? Kafayi yicem doktorum kesin bisi soylemiyor.Boyle sorun yasayan var mi aranizda sonus ne oldu??

Tıpkı adet sancısı gibi sancılar olur ve bel ağırır...
Göğüsler de ağırabilir bunlar normal şeyler...
Kanama olmadığı taktirde..

Ya okuyorum düsük yada dis gebelik belirteleri kasik agrilari bel agrilari aniden sanci girip cikmasi ayni benimki gibi cok korkuyorum off Alllahim sen yardim et ;(

Canım öncelikle hayırlı olsun. Belki biraz radikal olucak ama Rabbim ol dedikten sonra olur, istemese olmaz. Boşuna endişelenme bence. Ne kadar rahat olursan o kadar herşey yolunda gider. Ben bundan 1 önce 6 haftalık hamileydim, bebeğme bişey olmasın diye tuvalet ve yemek dışında yerimden kalkmadım am düştü, yattığım yerde hemde. Bence Rabbime sığın, hayırlısını dile. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ınşallah.

Ben de 5 haftalık hamileyim çok şiddetli sancılarım var.Dr a göre uzanıp dinlendiğinde geçerse normal.
Ama ben bugün nolurnolmaz diye düşük önleyici Progestan a başladım dr onayladı.

Sağlıcakla gelsin inş bebişin

Cok tesekkur ederim canlarim Rabbim insallah hepimize saglikli bebisler verir.Yarin Turkiye`ye geliyorum yolda bisi olmaz insallah bende doktoruma soyliyim düsük önleyici ilac versin bana da
.Dua ediyorum hep bisi olmasin diye Allahim butun hamile kadinlara ANNE adaylarina yardim etsin.

Back
X