• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve kalcamın uzerine düştüm:(:(:(

Arkadaslar 22 haftalik hamileyim.dun kiraz almistim aksam alip dolaba kaldirayim derken fayansta ayagim kaydi lap diye kalcamin uzerine düştüm:KK43: bebegimin hareketlerini hissediyorum ama yinede endiseleniyorum ayni sey başına gelen var mi?ogleden sonraya randevu aldim doktora gidicem.ayni seyi yasamis arkadaslar biraz icimi rahatlatin nolur :KK43:
Canım ben 33haftalik hamileyken karnımın üzerine düştüm doktora gittiğimde korkma bebekler anne karnında çok güvenli demişti birşey olmamıştır korkma

Allah korumus yarabbim cok şükür.kurban oldugum rabbim korur insallah meleklerimizi.ona emanetiz
Evet canım çok şükür Rabbim korudu yiyecek ekmekleri varsa ne olursa olsun geliyorlar dünya ya sen içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmamıştır

Evet canım çok şükür Rabbim korudu yiyecek ekmekleri varsa ne olursa olsun geliyorlar dünya ya sen içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmamıştır
Evet yiyecek ekmegi varsa mutlaka gelir diymi kızım.rabbim herkesin evladini kendine bağışlasınm.cok sağol canim❤❤

Benim başıma gelmedi çok şükür ama bi tanıdığım yanımda kaydı yan şekilde karnının üstüne düştü ki 8 aylıktı şükür ki bir şey olmadı, ama randevunuza gidin ki içiniz rahat olsun :) kendinizi de bahtsızım başıma bir şey gelir diye şartlamayın üzerinize çekmeyin, çok geçmiş olsun :)

Benim başıma gelmedi çok şükür ama bi tanıdığım yanımda kaydı yan şekilde karnının üstüne düştü ki 8 aylıktı şükür ki bir şey olmadı, ama randevunuza gidin ki içiniz rahat olsun :) kendinizi de bahtsızım başıma bir şey gelir diye şartlamayın üzerinize çekmeyin, çok geçmiş olsun :)
Tesekkur ederim canim :)

Arkadaslar 22 haftalik hamileyim.dun kiraz almistim aksam alip dolaba kaldirayim derken fayansta ayagim kaydi lap diye kalcamin uzerine düştüm:KK43: bebegimin hareketlerini hissediyorum ama yinede endiseleniyorum ayni sey başına gelen var mi?ogleden sonraya randevu aldim doktora gidicem.ayni seyi yasamis arkadaslar biraz icimi rahatlatin nolur :KK43:
Çok geçmiş olsun canım nasılsın iyisin dimi bebişe cok iyi bakk
Bu arada ben seni hatırlıyorum yazışıyorduk ne ara hamiş kaldın :)

Çok geçmiş olsun canım nasılsın iyisin dimi bebişe cok iyi bakk
Bu arada ben seni hatırlıyorum yazışıyorduk ne ara hamiş kaldın :)
Sağol canim benim,Allaha şükür ki geldi melegim.ama tam da melegim gelmisken musibetler beni buluyo iste.suan iyiyim Allaha şükür kiziminda tekmelerini hissediyorum ama dunden beri ya yerdeyim ya gökte.dun gece cok zor gecti.vucudun agirlik merkezi degisiyor herhalde.birden kendimi popomun üstünde buldum nasil oldu bende anlamadim.artik adim atarken bile dikkat edicem cok yavas hareket edicem.esimde yok zaten 5 aydir tek basimayim.bi sekilde idare edebiliyorum Allaha sukur ama zorlasiyo tabi.ailemin yanina gidicem Allahin izniyle 28 inci haftada

Gecmis olsun. Ben de 2 3 hafta once dengemi kaybedip ayağımı cok sert carptim kac gun bandajla gezdim .Vücut dengeyi saglayamiyor .30 lu haftalarda daha cok oluyor bu durum .Allah bebislerimizi korusun. Bir sey olmamistir .Zihin engelli öğrencim karnima vurmustu 20 li haftalarda korkudan o kadar aglamistim ki

Allaha emanettir insallah.
korkma endise etme rahim zirh gibidir.
Allah acisini gostermesin

Gecmis olsun. Ben de 2 3 hafta once dengemi kaybedip ayağımı cok sert carptim kac gun bandajla gezdim .Vücut dengeyi saglayamiyor .30 lu haftalarda daha cok oluyor bu durum .Allah bebislerimizi korusun. Bir sey olmamistir .Zihin engelli öğrencim karnima vurmustu 20 li haftalarda korkudan o kadar aglamistim ki
Sagol Sana da cok gecmis olsun canim,bebegin iyidir insallah suan.bende dün korkumdan kontrole gidemedim.bugün kesin gidicem ama.saat 3 e randevu aldim.bende cok kotu oldum düştüğüm gece.sukurler olsun bebegimin hareketlerini hissediyorum ama korkuyorum yinede plesanta ayrilmasi falan olucak diye.gidip bi bakiticam bugün.icim hic rahat degil:(

Bende 3 defa düştüm gebeliğim boyunca sağlıkçı olduğumdan ilk düştüğümde hastanedeydim koşarak kadın doğuma gittim doktor arkadaş saolsun içimi rahatlattı kanama yoksa karnını vurmadıysan sıkıntı yok dedi usg ile baktı plesenta yerli yerindeydi o kadar rahatladım ki diğer 2 düşüşümde doktora bile gitmedim kanama yoksa karnını çarpmadıysan ve bebek hareket ediyorsa stres yapma

Bende 3 defa düştüm gebeliğim boyunca sağlıkçı olduğumdan ilk düştüğümde hastanedeydim koşarak kadın doğuma gittim doktor arkadaş saolsun içimi rahatlattı kanama yoksa karnını vurmadıysan sıkıntı yok dedi usg ile baktı plesenta yerli yerindeydi o kadar rahatladım ki diğer 2 düşüşümde doktora bile gitmedim kanama yoksa karnını çarpmadıysan ve bebek hareket ediyorsa stres yapma
Cok şükür bebegim iyiymis canim.omrumden ömür gitti.artik adımlarımi cok dikkatli atıyorum:)) insallah dusmem bundan sonra nasil oldu bende anlamadim

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim.dün dayanamadim doktora gittim.Allaha şükür bi sorun yok.doktor her ihtimale karsi yorma kendini dedi.bende uzaniyorum bol bol.destegini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun ❤❤
İyi olmanıza cok sevindim canım uzanırken ayaklarının altına bir iki de yastık koy yüksekte olsun. Allah'a emanet olun Rabbim beterinden saklasın verebilirsen sadaka ver canım mübarek gün

İyi olmanıza cok sevindim canım uzanırken ayaklarının altına bir iki de yastık koy yüksekte olsun. Allah'a emanet olun Rabbim beterinden saklasın verebilirsen sadaka ver canım mübarek gün
Allah razi olsun canim benim,omrumden ömür gitti.ramazan dolayisiyla kapiya gelen cok oluyo sadaka veriyorum ama ayriyeten bi sadaka daha vereyim doğru dedin.büyük bi musibet atlattim.bulasik makinem yoktu korkumdan bulasik makinesi aldim.esim izne geldi bugün, yerlestiricekler.yormiycam kendimi bundan sonra.rabbim herkesin evladini korusun.bebegimiz rabbime emanet.insallah sapasaglam kucagimiza aldığımız gunleri gormek te nasip olur canim benim.eksik olma❤

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim.dün dayanamadim doktora gittim.Allaha şükür bi sorun yok.doktor her ihtimale karsi yorma kendini dedi.bende uzaniyorum bol bol.destegini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun ❤❤
Ohh cok sukur:dua:

Gozunaydin canim cok gecmis olsun tekrar.
Sevindim iyi olmaniza.:KK60:

Back
X