hamileyim ve iltihaplı romatizma çıktı :(

nasıl tedavi olurum

• 6 aylık hamileyim

OY: 0 0,0%
  • romatizma hastasıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

aysun44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
283
244
35
selam arkadaşlar 6 aylık hamileyim. bir ay önce sakroleit tanısı kondu. kalça kemiğimde iltihap varmış. şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. doğumdan sonra tedaviye başlarım diyorum ama emzirme döneminde de ilaç kullanmak istemiyorum. buna benzer sıkıntı yaşayan var mı? emzirme döneminde ağrılarım kötü olursa bebeğe zarar vermeyecek türde ilaçlar kullanabilir miyim? emziremezsem çok üzülürüm ve inatla tedavi olmam gibi geliyor bana..

Doktora danisin .agri yapiyormu? yapiyorsa krem turu bir sey yazabilir.
benimde belimde kayma turu bir sorunum oldu.hamile degilim
ama tedavi asamasinda ilac almamam gerekiyordu (cocuk olusunca zarar gormesin diye.)
krem verildi.sizde simdilik verilebilecek krem varsa kullanirsiniz.
su an idare edebilirseniz.emzirme doneminde muhakkak bir tedavi sekli onerilir .endise etmeyin.

kas gevşetici krem ve en hafif ağrı kesici parol yazdı doktor. fakat fayda etmedi. şimdilik idare ediyorum çok şükür. bakalım doğumdan sonra kötü olursam bir şekilde tedaviye başlarım artık.

kas gevşetici krem ve en hafif ağrı kesici parol yazdı doktor. fakat fayda etmedi. şimdilik idare ediyorum çok şükür. bakalım doğumdan sonra kötü olursam bir şekilde tedaviye başlarım artık.
evet agri cekilmez hale gelirse tedavi sart .sorunumuz ayni degil ama benzer.
ilac icme dendi bana.krem yazdirdim.olmadi fizik terapiye gittim.
olmadi masaja gittim .en son buldum derdimin dermanini. bir kac durus sekli gosterildi .
uyku bile uyuyamaz hale gelmistim belimde agri ve cukurdan.ama suan sukur iyim.
insallah bu tedavimde hamile kalirsam bel agrisi tekrarlamaz.cok korkarim ilac alamam.

Çok geçmiş olsun İlk hamileliğim çok iyi geçmişti fakat doğumdan sonra iltihaplı romatizmam atak yaptı daha bebeğim bir aylıktı ayağa kalkıp yürümedim bile eşim kucağıma getirdi, doktora gittiğimde sütten kesmemi ona göre tedavi vereceğini söyledi. Sütten kesmek istemedim bir tane ağrı kesici verdi onu kullandım biraz biraz düzeldim açıldım, bebeğimi 1.5 yaşına kadar emzirdim. Aslında bu hastalığın tam anlamıyla bir tedavisi yok sadece rahatlatıyorlar dayanabiliyorsan bir süre ağrı kesiciler idare ediyor, bir de bilgi olsun iltihaplı romatizma hastalarına normal doğumu önermiyorlar kalça kemiğinin kırılmasına sebep olabiliyormuş, inşaallah kısa sürede ağrılar geçer...

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin simdilik idare ediyorum Ben gece kotu oluyorum uzaninca saga sola donemiyorum cikacak gibi oluyo kalca kismim. Dogumdan sonra da dayandigim kadar idare ederim. Bir sure emziririm en azindan. Simdi nasilsiniz tedavi oldunuz mu. Bir de hangi ilaclarla tedavisi yapiliyormus.

Selam canım. Hastalığının tam olarak ismini öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…