Hamileyim ve farketmeden az pismis et yedim

-EarthLing-

ben Can nedir şimdi bildim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
5.755
13.810
248
Normalde cok dikkat ediyorum yedigime. Bugun disarida et yedim. Sos icinde oldugundan icinin pembe oldugunu cok sonra farkedebildim. Tam pismemis bir et degildi ama icinde pembelik vardi. 27 haftalik hamileyim ve toxoplasma bagisikligim yok. Biliyorum paranoya yapiyorum biraz ama endiseliyim. Bu paraziti kapmis olma ihtimalim var midir ki?

Birşey olacağını sanmıyorum.
Özellikle güvenilir bir yerse.
Bu kadar telaşa gerek yok. Doktorunuzla paylaşıp tekrarlayın testi içiniz rahat etmiş olur.

Birşey olacağını sanmıyorum.
Özellikle güvenilir bir yerse.
Bu kadar telaşa gerek yok. Doktorunuzla paylaşıp tekrarlayın testi içiniz rahat etmiş olur.
Iyi bir restorandi ama artik hic bir yere guvenmiyorum bu konularda. Evet bu hafta rutin kan testim vardi, en iyisi bunu da yapmasini istemek galiba.

Yahu olan olmuş yemişsiniz sonuçta. Hiçbir şey olmaz içinizi ferah tutun ... hamileliğim boyunca çok canım çektiğinde pişirmeden salam sucuk yedim 🙄 tabii ki siz dikkat edin ama çokta düşünmeyin. Keyifli gebelikler 🌸

Birşey olacağını sanmıyorum. Ben hamileyken sushi yamiştim. Çok ilginçtir ki her sabah deli gibi kusan ben sushiden sonra bulantılarım bitti :D

Normalde cok dikkat ediyorum yedigime. Bugun disarida et yedim. Sos icinde oldugundan icinin pembe oldugunu cok sonra farkedebildim. Tam pismemis bir et degildi ama icinde pembelik vardi. 27 haftalik hamileyim ve toxoplasma bagisikligim yok. Biliyorum paranoya yapiyorum biraz ama endiseliyim. Bu paraziti kapmis olma ihtimalim var midir ki?
Anne yüreği 🥰 merak etmeyin güvenilir bi yerse sorun olmaz. İnsanlar hamileyken canı ne garip şeyler çekiyo da yiyolar 🙄

İlk 3 ayda bulaşma riski az ancak düşük riski yüksek.
3 aydan sonra bulaşma ihtimali dahada yükseliyor ancak zarar verme ihtimali düşüyor.
Merak etmeyin birşey olmaz.

Back
X