Canım çok geçmiş olsunMerhabalar , 1,5 yıl önce evlenirken ikimizde Sma taşıyıcılık testi verdik eşimle . Sağlık ocağı bize taşıyıcılık durumu olursa arayıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler . 4 ay sonra test sonucu ikimizdede şüpheli çıkınca sağlık ocağını aradım ve pozitif değilsiniz sorun yok dediler. Bizde gebelik planladık ve ben hamile kaldım . 25 haftalık hamileyken Sağlık Ocağı doktoru aradı ve Sma durumunu anlatıp bizi genetiğe acil yönlendirdi. Gebe olduğum için bizim tekrar testlerini bekleyemeden bana amniyosentez yapıldı . 2 hafta geçti hala sonuç çıkmadı . Delirmek üzereyim nasıl ihmal ederler durumu bize anlatmazlar diye .
Şimdi hem dualarınıza ihtiyacım var . Hemde başından böyle bişey geçiren varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz . Hiç bir platformda doğru düzgün bu süreci açıklayan yok .
Evet tespit ediliyor . %25 bebeğin hasta olma ihtimali var .Canım çok geçmiş olsun
Amsiyosentez de sma tespit ediliyor mu ki,?
Çok üzgünüz teşekkür ederim yorumunuz için . Bilseydik bizde tüp bebek yapardık . Sağlık ocağında doktorla tartıştık zaten dava edeceğimizi söyledik . O zamanlar yeni yapılıyordu diye tam bilmiyorlarmış gözlerinden kaçmış .Çok şaşırdım. Biri bile şüpheli çıksa arıyorlar, kadının test vermesini istiyorlar. İkisi çıkınca da plansız gebelik yapmayın, tüp bebek yapın diye ona yönlendiriyorlar. Yeni evlenen arkadaşımla eşide şüpheli çıktı sağlık ocağı doktoru tüp bebek önerdi direkt. Çok üzüldüm size umarım sonuçlarınız temiz çıkar ya.
Gözden kacırmısız diye aciklama olabilir mi ya? Bir can dünyaya gelecek.. sakin olmalıyım. Haklarinizi arayin lütfen.Çok üzgünüz teşekkür ederim yorumunuz için . Bilseydik bizde tüp bebek yapardık . Sağlık ocağında doktorla tartıştık zaten dava edeceğimizi söyledik . O zamanlar yeni yapılıyordu diye tam bilmiyorlarmış gözlerinden kaçmış .
Şimdi tek duamız bebeğimin sağlıklı olması .
Testimiz sonuçlansın . Sonra doktorla ilgileneceğiz.Gözden kacırmısız diye aciklama olabilir mi ya? Bir can dünyaya gelecek.. sakin olmalıyım. Haklarinizi arayin lütfen.
İnsallah tertemiz gelir sonuçlarınız. Kendi adıma duamı edeceğimTestimiz sonuçlansın . Sonra doktorla ilgileneceğiz.
Çok teşekkür ederimİnsallah tertemiz gelir sonuçlarınız. Kendi adıma duamı edeceğimburdan da bize haber verin lütfen
Geçen haberlere çıkmıştı anne karnında sma tedavi edildi diye. Allah korusun istenmedik sonuç bile çıksa bir yol çıkar inşallahÇok teşekkür ederimmutlaka haber vereceğim
Kötü sonucu hiç düşünmek istemiyorum. İnşallah sınavımız olmaz . güzel sonuç çıkacak hayırlısıylaGeçen haberlere çıkmıştı anne karnında sma tedavi edildi diye. Allah korusun istenmedik sonuç bile çıksa bir yol çıkar inşallah
İnşallah teşekkür ederimDiyecek çok şey var ama neyse.... Dualarımız sizinle inşallah bebeğiniz sağlıklıdır her şey yolunda gider
Merhaba benimde sizin durumzdayim eşimle benim taşıyıcılik durum var ama başka bir sendromu bana dua edersmin bebeğim sağlıklı doğsun hiçbir taşiyclik hastalık olmasına lütfenMerhabalar , 1,5 yıl önce evlenirken ikimizde Sma taşıyıcılık testi verdik eşimle . Sağlık ocağı bize taşıyıcılık durumu olursa arayıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler . 4 ay sonra test sonucu ikimizdede şüpheli çıkınca sağlık ocağını aradım ve pozitif değilsiniz sorun yok dediler. Bizde gebelik planladık ve ben hamile kaldım . 25 haftalık hamileyken Sağlık Ocağı doktoru aradı ve Sma durumunu anlatıp bizi genetiğe acil yönlendirdi. Gebe olduğum için bizim tekrar testlerini bekleyemeden bana amniyosentez yapıldı . 2 hafta geçti hala sonuç çıkmadı . Delirmek üzereyim nasıl ihmal ederler durumu bize anlatmazlar diye .
Şimdi hem dualarınıza ihtiyacım var . Hemde başından böyle bişey geçiren varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz . Hiç bir platformda doğru düzgün bu süreci açıklayan yok .
Güncelleme ; Amniyosentez sonucum açıklandı . Sonuca göre çok şükür bebek hasta değil . Allah kimseyi evladıyla sınamasın . Bekleyen herkese güzel haberler gelsin inşallah.
İnşallah sonuç tertemiz gelir ve sağlıkla büyütürsünüz yavrunuzuMerhaba benimde sizin durumzdayim eşimle benim taşıyıcılik durum var ama başka bir sendromu bana dua edersmin bebeğim sağlıklı doğsun hiçbir taşiyclik hastalık olmasına lütfen
çok geçmiş olsun,sonuca çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah. bizde evlenirken eşime test yapılmış ama bana yapılmamıştı. eşim negatifmiş ama diyorum acaba tekrar yaptırmalı mıyız? kan vererek mi yapılıyor bu test acaba?Merhabalar , 1,5 yıl önce evlenirken ikimizde Sma taşıyıcılık testi verdik eşimle . Sağlık ocağı bize taşıyıcılık durumu olursa arayıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler . 4 ay sonra test sonucu ikimizdede şüpheli çıkınca sağlık ocağını aradım ve pozitif değilsiniz sorun yok dediler. Bizde gebelik planladık ve ben hamile kaldım . 25 haftalık hamileyken Sağlık Ocağı doktoru aradı ve Sma durumunu anlatıp bizi genetiğe acil yönlendirdi. Gebe olduğum için bizim tekrar testlerini bekleyemeden bana amniyosentez yapıldı . 2 hafta geçti hala sonuç çıkmadı . Delirmek üzereyim nasıl ihmal ederler durumu bize anlatmazlar diye .
Güncelleme ; Amniyosentez sonucum açıklandı . Sonuca göre çok şükür bebek hasta değil . Allah kimseyi evladıyla sınamasın . Bekleyen herkese güzel haberler gelsin inşallah.
Sağlık ocağında kan verip yapabilirsiniz ama eşiniz negatif ise takipten düşersiniz . Sizin durumunuzda bir sorun yok bir taraf negatif olduğu içinçok geçmiş olsun,sonuca çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah. bizde evlenirken eşime test yapılmış ama bana yapılmamıştı. eşim negatifmiş ama diyorum acaba tekrar yaptırmalı mıyız? kan vererek mi yapılıyor bu test acaba?
Amin inşaallahİnşallah sonuç tertemiz gelir ve sağlıkla büyütürsünüz yavrunuzu
Biz evlenirken isteğe bağlı ikimizden de kan aldılar biz öyle istemiştik. Yoksa sadece eşimden alacaklardı .Benden kan alamadılar eşinizin taşıyıcılığı çıktığı için mi sizden kan aldılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?