Merhabalar , 1,5 yıl önce evlenirken ikimizde Sma taşıyıcılık testi verdik eşimle . Sağlık ocağı bize taşıyıcılık durumu olursa arayıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler . 4 ay sonra test sonucu ikimizdede şüpheli çıkınca sağlık ocağını aradım ve pozitif değilsiniz sorun yok dediler. Bizde gebelik planladık ve ben hamile kaldım . 25 haftalık hamileyken Sağlık Ocağı doktoru aradı ve Sma durumunu anlatıp bizi genetiğe acil yönlendirdi. Gebe olduğum için bizim tekrar testlerini bekleyemeden bana amniyosentez yapıldı . 2 hafta geçti hala sonuç çıkmadı . Delirmek üzereyim nasıl ihmal ederler durumu bize anlatmazlar diye .
Şimdi hem dualarınıza ihtiyacım var . Hemde başından böyle bişey geçiren varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz . Hiç bir platformda doğru düzgün bu süreci açıklayan yok .
Güncelleme ; Amniyosentez sonucum açıklandı . Sonuca göre çok şükür bebek hasta değil . Allah kimseyi evladıyla sınamasın . Bekleyen herkese güzel haberler gelsin inşallah.
Şimdi hem dualarınıza ihtiyacım var . Hemde başından böyle bişey geçiren varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz . Hiç bir platformda doğru düzgün bu süreci açıklayan yok .
Güncelleme ; Amniyosentez sonucum açıklandı . Sonuca göre çok şükür bebek hasta değil . Allah kimseyi evladıyla sınamasın . Bekleyen herkese güzel haberler gelsin inşallah.
Son düzenleme: