- 7 Mart 2022
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi bebekbeklerken22
Merhabalar. Biraz uzun anlatıcam ama lütfen okuyup bana bi akıl verirmisiniz yakında kafayı yicem yoksa. 25 haftalik hamileyim öğrendiğimden beri eşimle birlikte olmuyoruz. İlk 3 ay doktor izin vermediği icin olmadı. Sonrasında 1 kez denedik eşim ereksiyon olamadı üzerine gitmedim ve bu durumdan sonra benden uzaklaşmaya basladi bastan sarılmıyor öpmuyodu bile. Neyse ki ben konunun uzerine gide gide konusarak asmaya calistik tam duzelecekken esimin uygunsuz sitelere girdigini oradan videolar izlediğini gördüm bayagi tepki verdim ereksiyon sorunu yasadigi icin boyle birsey yaptigini soyledi soz izlemicem dedi 3 gun gecmedi tekrar yakaladim en son evliliğimi bitirmeyi düşünecek kadar sert tepki verdim.Ama o yalvardı yeminler etti bir daha izlemeyecegine evliliğimizin bitmesini istemediğine dair çabalayacagim duzelicez dedi ve birdaha gercekten sitelere girdiğini gormedim yada gizlice giriyor siliyor bilmiyorum. O hafta yaklasti birlikte olduk fakat 1 ay gecti yine ayni öpüyor sarılıyor flan ama ilişki yok ben konuyu açtıkça gecistiriyor beni. Sürekli rüyalarımda beni aldattığını görüyorum ve tüm günüm zehir oluyor. Bugün tekrar konusmaya çalıştım ilk defa dürüst bi sekilde kendini ifade etti ve hamile olduğun icin cekici gelmiyorsun anne olarak goruyorum seni dedi ve ben sustum birdaha konusmak gelmedi icimden saatlerce agladim ve ondan uzaklasmaya başladım. Halimi gorunce beni yanlis anliyorsun ben sana kötü bisey demek istemedim bu soyledigim seni sevmedigim, çirkinsin anlamina gelmiyor dedi. Oysa kendime de bakan birisiyim. Bu soylediklerinden sonra kendimi iyice degersiz mutsuz hissediyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim lutfen birileri yardımcı olsun psikolojim cok berbat durumda